Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Притискали Кристен Стюарт да крие сексуалната си ориентация

отпечатай новината

05.09.2019 09:55 | Видян 1325 пъти

Притискали Кристен Стюарт да крие сексуалната си ориентация

Кристен Стюарт, чиято звезда изгря във вампирската тийнсага „Здрач“, призна, че е била притискана от холивудски продуценти да прикрива сексуалната си ориентация.

По думите й това се е случвало преди самата тя да се утвърди като актриса, а дадената й „мотивация“ се състояла в участие в блокбъстърни продукции.

Казаха ми в прав текст: Направи си услуга, не дръж ръката на приятелката си на публично място и може да получиш роля във филм на „Марвел“

разкри Стюарт пред Harper’s Bazaar. Въпреки това тя не уточни от кого е получила съвета. Вместо това вметна: „Не искам да работя с такива хора“.

Към момента актрисата е във връзка със сценаристката Дилан Майер, а в списъка й с бивши влизат топмодела Стела Максуел, Алисия Каргейл, колегата й от „Здрач“ Робърт Патинсън и режисьорът Рупърт Сандърс.

Тези дни 29-годишната звезда е във Венеция, където в рамките на филмовия фестивал се състоя премиерата на новия й филм „Сибърг“. В него тя влиза в образа на проблематичната актриса Джийн Сибърг, влюбена в активист на Black Power.

Киноманите очакват с нетърпение и римейка на „Ангелите на Чарли“, където Стюарт ще изиграе също главна роля.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !