Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Папи Ханс зарязал Дара заради наркотици

отпечатай новината

05.09.2019 14:49 | Видян 3362 пъти

Папи Ханс зарязал Дара заради наркотици

20-годишната варненка Дарина Йотова, позната повече като Дара, смело върви по пътя на Жана Бергендорф.

Поп звездата, прочула се след участието си в „X Фактор” през 2015-а, е влюбена в кокаина. Красавицата си има вземане-даване с „белото” от няколко години, като ту спира, ту отново се поддава на наркоизкушението, писа „Уикенд”.

Дара посегнала към забранената субстанция още след края на риалити формата, когато попаднала в лоша компания. Още преди три години младата певица бе арестувана, защото полицаите намериха по дрехите й кокаин. Тогава варненката успя да се отърве лесно, като се оправда, че някой й е подхвърлил „колумбийската екстра”.

След издънката униформените следяха зорко откритието на „Х Фактор”, затова Дара временно бе спряла с белия прах. Въздържанието обаче не траяло дълго и Дарина бързо се завърнала към любимия стимулант.

„За съжаление се превърна в копие на Жана Бергендорф - спира и пак започва флирта с дрогата. Не е тръгнала по хубав път, но никой не може да направи нищо. Компанията й в София е все от зависими. Родителите й на практика нямат никакво въздействие върху нея”, издаде бивша дружка на изпълнителката на „Дарби”.

Според нея, именно заради манията й по дрогата тя е била зарязана от Папи Ханс, с когото имаше кратка връзка.

Дарина Йотова упорито избягва въпроси дали употребява наркотици. От обкръжението на певицата обаче са категорични, че обикновено преди участие се черпи с кока, за да има сили на сцената. Именно на наркотиците се дължи и ударното й вталяване в началото на лятото. По време на турнето на известна марка безалкохолни напитки Дара се подкрепяла с опиата, за да издържи на напрежението. Както е известно, „белото” не само потиска апетита, но и не позволява натрупване на мазнини. Именно така изкусителката отслабнала с 10 килограма.

Нейната колежка Жана Бергендорф от години се бори със зависимостта си, за съжаление без голям успех. Червенокоската временно отказва друсането, но после се връща към порока, клюкарят я из нощна София.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !