Катето Евро и Сашо Кадиев със стендъп...

Звездните майка и син Катерина Евро и Александър Кадиев...

Евровизия награди Виктория за...

Виктория Георгиева, която трябваше да представи страната...

Бащата на Бритни посягал на синовете ѝ

отпечатай новината

08.09.2019 09:05 | Видян 789 пъти

Бащата на Бритни посягал на синовете ѝ

Бритни Спиърс е бясна на баща с Джейми Спиърс, защото посегнал на синовете ѝ Шон и Джейдън. Звездата се оплакала на бившия си съпруг Кевин Федърлайн, който е татко на момчетата и той веднага изкарал ограничителна заповед, според която баща ѝ вече не може да ги доближава, пише E! News.

„Бритни е много ядосана и разстроена заради начина, по който баща ѝ се е държал с момчетата ѝ. Тя не е предполагала, че той може да се отнася с тях по този начин и да се опитва да ги дисциплинира така“, разкри източник.

„Тя трябваше да обясни на Кевин какво се е случило и на него не му остана нищо друго, освен да потърси съдействие от полицията. Кевин е готов на всичко, за да защити момчетата си“, добави информаторът пред медията.

Федърлайн е поискал ограничителна заповед, според която Джейми Спиърс не може да доближава синовете му. И макар певицата да е на едно мнение с него, тя се притеснявала, че случилото се може да повлияе на нейното попечителство над тях и да го загуби.

„Бритни е много притеснена, че ще загуби дори частичното попечителство над Шон и Джейдън и обвинява баща си затова. Но Кевин няма никакво намерение да отнеме възможността на децата си да прекарват време с тяхната майка“, каза още човек от обкръжението им.

Към момента Федърлайн държи 70% от попечителството над синовете им, а останалите 30% са в звездата. Миналото лято двамата споделяха общо попечителство 50:50.

Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !