Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Пласидо Доминго с обвинения в сексуален тормоз от още 11 жени

отпечатай новината

06.09.2019 16:43 | Видян 1683 пъти

Пласидо Доминго с обвинения в сексуален тормоз от още 11 жени

Още 11 жени са отправили обвинения срещу легендарния оперен певец и диригент Пласидо Доминго в сексуално посегателство, сексуален тормоз и непристойно поведение.

Миналия месец 8 певици и една танцьорка разкриха за агенцията, че са били обект на сексуален тормоз от страна на отдавна женения тенор, роден в Испания, в продължение на 3 десетилетия от края на 80-те години на миналия век.

Доминго се е опитвал да ги ангажира в сексуални отношения на различни места. Сред тях са оперни компании, в които е заемал ръководни постове.

Сега други 11 жени отправят обвинения срещу Доминго, който понастоящем е директор на Лосанджелиската опера.

Една от тях разкрива, че именитият тенор принудително е опипал гърдите ѝ под роклята зад сцената. Случката датира от 1999 г.

Други разказват, че също са били обект на нежелания домогвания от страна на Пласидо Доминго - опити да ги докосва или целува, предаде Асошиейтед прес, цитиран от БТА.

Сценични работници описват как са правили усилия да предпазят млади жени от набезите на тенора, докато администраторите са си "затваряли очите".

В изявление говорителка на Пласидо Доминго окачествява обвиненията като "осеяни с несъответствия", без да навлиза в подробности.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !