Честваме 102 г Радой Ралин

“Кой постъпва честно, не живее лесно. Кой излезе прав,...

Прокопиев и кръгът Капитал управляват...

За секретар на столичната администрация е назначена...

Хомо дуелът във Фермата започна, люти закани се сипят

отпечатай новината

10.09.2019 10:23 | Видян 1577 пъти

 Хомо дуелът във Фермата започна, люти закани се сипят

Смях на старта на първия извънреден дуел в риалитито „Фермата: Нов свят“ - Иван Милин спря торнадото от хомофобски закани и определи съперника си Тихомир Рангелов като „най-якия гей“. Двамата съперници ще се борят за мястото си в шоуто, след сблъсъка им на кастингите и заканата от страна на лошото момче от Разлог, че ако в предаването има хомосексуалист, той веднага ще го предизика на дуел.

За силовия бизнесмен е въпрос на чест да отстрани конкурент, живеещ на семейни начала с партньор от собствения си пол. „Много ми е интересно, ако Тихомир те бие, какво ще обясниш на  хората? Сигурно няма да излезеш по улиците на Разлог с дни“, попита го водещият Иван, а Милин отсече: „Не винаги най-добрият печели, може да има късмет човекът. Ама и вие избрахте най-якия гей, бе!“.

Първият дуел в сезон пет на „Фермата“ сблъсква гей и хомофоб, които се борят за място, съответно в отбора на сиромасите и на чорбаджиите. Тихомир получи правото да разпредели точките във всяка от седемте игри, като най-слабо – с 1 точка, оцени знанията си по история в „Алманах“. Максимален брой от 5 точки гаджето на влогъра Стамбини даде на „Чували за издръжливост“.

Докато Милин продължаваше да сипе пиперливи закачки по адрес на сексуалността на опонента си, Рангелов изуми сиромасите с дзен спокойствието си. „Така съм и на състезанията по културизъм - въобще не се вълнувам, защото това може да ми изиграе лоша шега“.

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !