Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Ново публицистично токшоу стартира в ефира на NOVA

отпечатай новината

11.09.2019 14:07 | Видян 1074 пъти

Ново публицистично токшоу стартира в ефира на NOVA

Задълбочена публицистика и силни журналистически разследвания ще предложи NOVA през есенния телевизионен сезон, дават заявка от медията.

На 15 септември в 16:55 часа  стартира токшоуто „Неделята на NOVA“.

Новият публицистичен формат ще бъде запазена територия за горещите теми на седмицата, ексклузивни кадри и интервюта, неподозирани житейски сюжети и репортерски разкрития.

Журналистическият прочит на събитията от седмицата ще обобщават водещата Мая Костадинова и авторите на обзорното предаване Тина Ивайлова, Васил Иванов и Мариян Станков – Мон Дьо.

„Щастлива съм, че към „Неделята на NOVA“ се присъединиха утвърдени имена в телевизионната и разследваща журналистика, които повярваха в идеята да създадем нов публицистичен проект.

В екипа сме убедени, че само в сблъсъка на мнения и позиции се ражда истината. В това ще насочим усилията си – да покажем различни гледни точки, сериозно да разглеждаме актуалните теми и да стигнем до скритите за обществото факти с разследванията, върху които работим“ – заяви Миляна Велева, директор „Новини и актуални предавания“ в Нова Броудкастинг Груп.

„Неделята на NOVA“ ще се излъчва всеки последен ден на седмицата от 16:55 до 19:00 часа.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !