Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Артисти от световен мащаб ще предизвикват журито на България търси талант

отпечатай новината

22.09.2019 09:23 | Видян 2434 пъти

Артисти от световен мащаб ще предизвикват журито на България търси талант

В неделя от 20:00 часа по bTV на голямата сцена на „България търси талант“ ще се качат необикновени таланти, които ще изумят журито в състав Ицо Хазарта, Катерина Евро, Славена Вътова и Любен Дилов-син.

Директни предизвикателства, необикновени дарби, трогателни изпълнения и впечатляващи картини ще развълнуват тях и водещите - Сашо Кадиев и Даниел Петканов.

Красиви танци, феерия от дим и сапунени мехури, човек, който пие препарат за чинии, огромни питони и смели деца са само част от номерата, които ще направят неделната вечер по bTV истински спектакъл.

Акробати с изумителен контрол, грациозни „премиери“, артистичност, отдаденост и заразен заряд ще въздействат върху всички сетива на журито.

Славена Вътова ще проговори на испански, Катето Евро ще покани „игриво дете“ у дома, а след това ще й се наложи да успоскоява Ицо Хазарта.

Сашо и Дани няма да се въздържат да потанцуват на сцената на „България търси талант“, а Любо Дилов-син ще бъде впечатлен от разтрепераните ръце на естет с „груби инструменти“.

В неделната вечер на сцената на „България търси талант“  ще се качи изпълнител, дошъл специално за шоуто от Доминиканската република, както и гост от Амазонка.

Потенциала си ще демонстрират две поколения артисти и човек, който ще обезопаси журито преди изпълнението си.

Странен и плашещ  номер ще предизвика всички със своя прочит на една от най-разпространените книги в света, а участник ще рискува живота си в името на славата.

Сълзи от вълнение, състезание между членовете на журито и искрено възхищение към таланта ще се съчетаят с приключенски дух и „целувката на смъртта“.

Номера без аналог, сбъдната мечта и изящен израз на емоционалност няма да оставят никого равнодушен. „Чудо на медицината“ от световен мащаб ще покаже с какво е заслужил мястото си в трупата на Цирк дю Солей.

Ще се окажат ли предизвикателствата към журито на „България търси талант“ „мисия невъзможна“, допустими ли са измамите в шоуто и кой ще напправи „за срам“ Ицо Хазарта, Катерина Евро, Славена Вътова и Любен Дилов-син?

Трудно ли е да оценяваш гласови данни, какъв е номерът, който ще бъде видян за първи път по телевизията от зрителите на bTV и как вълшебна приказка може да върте журито в детството?

Какво може да възвърне вярата на българите в традиционната медицина според Ицо Хазарта, добър ученик ли е „Мис Бълтария“ 2006 г.,

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !