Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Актьори и плеймейтки в Пощенска кутия за приказки

отпечатай новината

24.09.2019 17:07 | Видян 1809 пъти

Актьори и плеймейтки в Пощенска кутия за приказки

Кой е Гошо и кои са плеймейтките ли?!  Това е колаборация, която не е възможно да бъде пресъздадена дори от цветущия език на главния редактор на Playboy – Любен Дилов-син.

 

Това е преживяване, което може да се случи в живота на човек само, когато си е купил билет, спечелил е покана или се е случило друго някакво чудо в живота му, за да попадне на епичните Мръсни приказки, организирани от Мъжката Библия и Пощенска кутия за приказки

 

Над 500 души се събраха този петък и буквално препълниха W Garden Club в Пловдив.

 

Заведението се превърна в истинско нощно читалище, на сцената, на което се качиха емблематичните имена от Пощенска кутия за приказки. Бойко Кръстанов, Гери Турийска, Мая Бежанска, Камен Алипиев-Кедъра, Васил Русев, Мила Михова и Димитър Калбуров, в любимата роля на Гошо разплакаха публиката от смях.

 

Компания на звездния състав на сцената направихa и едни от най-известните и талантливи модели Playboy – Дениз Хайрула и актрисата-модел Анна-Мария Чернева. 

 

Мръсните приказки бяха първото събитие на Playboy след тридневното турне за представянето на участничките в Playmate Of The Year 2019. И ако за някои горещото лято вече е мираж, за Мъжката Библия високите температури тепърва предстоят!

 

Напомняме ви, че на 1-ви ноември, в Hotel Marinela Sofia ще се състои големият финал на конкурса.

 

До тогава може да подкрепите фаворитката си на http://playboy.sportal.bg/

 

Това е трето съвместно четене на модели от Плейбой и автори и актьори от "Пощенска кутия за приказки" - култовия live-формат, който вече 10 години се превърна в истински поп и културен феномен.

 

Някои от текстовете бяха специално написани от авторите Кутията, за да бъдат представени именно от зайчетата на Плейбой, като в жанрово отношение се простираха от "сериозни научни статии" до либрето за опера.

 

"Пощенска кутия за приказки" посреща десет годишнината си постоянно експериментирайки с форми, жанрове, колаборации и територии.

 

През септември предстоят и първите гостувания Кутията сред българските общности в чужбина, като от сега интересът далеч надхвърля възможностите на наетите залиЗа доброто настроение на всички гости на Мръсните приказки в W Garden Club се погрижиха водка Beluga, просеко Botega и уиски Gledfidich.

 

Дамите получиха специални подаръци – козметични продукти за коса от луксозната марка Selective Professional, а сладките изкушения с вкус на водка Beluga и уиски Glenfidich бяха от изработени от шеф Радо Стамболов.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !