Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Ивет Лалова: Щастливият брак е безкористно пътешествие

отпечатай новината

26.09.2019 14:37 | Видян 1755 пъти

Ивет Лалова: Щастливият брак е безкористно пътешествие

Преди няколко дни прекрасната Ивет Лалова и съпругът ѝ - Сомоне Колио, отпразнуваха 6 години откакто официално се врекоха в любов един на друг.

Двамата са заедно от 2009 г., а сватбената им церемония се състоя през 2013 г. в италианския град Риети.

От тогава до сега щастието им единствено расте и от ден на ден те изглеждат все по-влюбени.

Днес, като че ли, са малко двойките, които успяват не просто да съхранят пламъка помежду си, но и да го превърнат в истински пожар... Помитаща и всепоглъщаща стихия, която е неподвластна на страничните фактори.

Но Ивет и Симоне определено са от малкото изключения, чиято обич може да послужи за пример на много хора. Между тях, наред с привързаността, съществува приятелство, загриженост и много нежност.

Именно това показа семейството навръх шестата си годишнина, която отбелязаха със снимки в официалните си Инстаграм профили, разкриващи мил жест на съпруга на Лалова към нея.

За подобен повод повечето хора биха решили да се отправят към някоя екзотична дестинация, където да поглезят половинката си в толкова голям разкош, колкото портфейлът им позволява... Но не такъв е случаят с мъжа, който успя да "хване" най-бързата бяла жена на планетата.

Това, което той направи, разтопи сърцата на множество дами. Както се казва малко, на пръв поглед незначително, но от сърце.

Лалова публикува изображение, на което се вижда как съпругът ѝ върви пред нея по тротоар само с една обувка, а другото му ходило е босо.

"Казват, че щастливият брак е безкористно пътешествие, в което щастието на другия, е от съществено значение за твоето собствено... Дори и това да означава да дадеш обувката си, когато е нужно. Благодаря ти, че се грижиш за мен и ми даваш най-доброто от всичко. Изминаха 6 години от най-щастливия ден в живота ми. 6 години като госпожа Колио", гласят затрогващите думи на спортистката, които тя написа към фотографията.

Но Симоне също отвърна на кадъра с кадър и не по-малко прочувствени думи. Той сподели снимка от същия миг, само че показваща ходилата на съпругата му, едното с джапанка, а другото - обуто в неговата маратонка.

"Ако се наложи, бих ти дал и нозете си... Просто бягай бързо. Честита годишнина, любов моя. Най-хубавите 6 години от живота ми!", сподели кинезотерапевтът.

Източник: Дир.бг

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !