Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Диана Димитрова блести във филм за О‘Джей Симпсън

отпечатай новината

01.10.2019 14:01 | Видян 1057 пъти

Диана Димитрова блести във филм за О‘Джей Симпсън

Актрисата Диана Димитрова е една от звездите в американска лента по скандалния живот на спортиста и актьор О` Джей Симпсън, която е в етап на постпродукция и скоро ще се появи на голям екран.

Трилърът носи името „Никол и О` Джей“ и проследява взаимоотношенията между 72-годишният днес състезател по американски футбол и съпругата му. Ролята на Симпсън е поверена на Борис Коджо, когото телеманиаците обикнаха в спин-офа на „Анатомията на Грей“ - "Станция 19“, а се разписа с роля и в култовата поредица „Къща от карти“ с Кевин Спейси. Като красивата Никол Симпсън пък ще видим актрисата Шарлот Кърк ( „Бандитките на Оушън“ ). В основата на сценария е именно нейното убийство и това на приятеля й Рон Голдмън през 1994 г., за което

О` Джей е осъден на 33 години затвор и над 33 милиона долара обезщетение на близките. В продължение на години той прави опити да не плаща като се възползва от различното законодателство в различните щати, но през 2007-а е арестуван в Лас Вегас и е въдворен в затвора, където остава до преди две години.

Героинята на Димитрова, която гледаме всяка вечер и на малкия екран със сериала „Откраднат живот“, носи името Соня в американската лента. Не е ясно по какъв начин е свързана обаче с брака на О` Джей и Никол, или със скандалното убийство на нежната половинка в двойката. Сред останалите попълнения в каста са Кейт Брайтуайт ( „Дейвид и Оливия“ ) , Брайс Лоренцо ( „Моцарт в джунглата“ ) , Катрин Бейли ( „Короната“ ) и други.

След като е приключила задълженията си към чуждестранната продукция, Диана не си е дала особена почивка. Свободното си време е уплътнила освен с любимото рисуване и снимките на медицинската сага, и с тренировки по бягане. Защо? За да се представи на ниво за провелия се в неделя благотворителен маратон Race for The Cure в подкрепа на жените, болни от рак на гърдата. На състезанието тя се появи заедно с ултрамаратонеца Краси Георгиев. Диана призна, че е спряла и цигарите преди два месеца, за да може да тренира по-качествено. Зад цялата й мотивация обаче стои и дълбок личен мотив – загубила е баба си от коварната болест.

Освен нея в бягането се включиха общо 2000 души в двете дисциплини – бягане 5 км и ходене 2 км, като между тях имаше цяло съзвездие от знаменитости. Есил Дюран се беше прибрала направо от Швейцария и отбеляза подкрепата си, заедно с кученцето си. Нели Рангелова пък участва заедно с 5-месечното си внуче Божидар, като бебето беше наградено за най-малкия участник в събитието. То е дете на доведената голяма дъщеря на Нели, която се прибра от САЩ тези дни.

Китаристът Ташо Колев и певецът Еерсин Мустафов от Jeremy?, заедно със Свилен Ноев и Георги Георгиев от „Остава“, събраха пред сцената на събитието над 500 души, на които посвириха акустично парчета като “Шоколад” и Yоu’re the Voice.

 
Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !