Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Орлин Горанов кове леглата във Фермата

отпечатай новината

02.10.2019 10:25 | Видян 1719 пъти

Орлин Горанов кове леглата във Фермата

Поп легендата Орлин Горанов не се поколеба да размаха чук, за да покаже нагледно бърз начин за сглабяне на легла за всички участници в предаването „Фермата: Нов свят“.

В петия сезон на шоуто изпълнителят на „Светът е за двама“ влезе в ролята на Мъдреца и единствен има право да минава от двете страни на триметровата ограда, която разделя отбора на богатите от този на бедните в предаването.

За три седмици като гост звезда Горанов успя да вдигне духа на спящите под открито небе сиромаси, да успокои няколко пристъпа на истерия сред чорбаджийките, да разплаче всички с изпълненията на фолклорни песни във вечерите за народно творчество, да даде чифт ръце като работник, където е нужно, и да се превърне в приятел на всички.

Певецът помогна на многодетната майка Веселка да сглоби рамката на първото легло при сиромасите, след което прескочи при чорбаджиите, за да напътства авторитарния иначе патриот Ивайло Шопски в изграждането на егрек (заграждение за отглеждане на птици). После заедно с организаторката на конкурси за красота Мариана Маринова и английската възпитаничка Бети започнаха да монтират подматрачни рамки със скоростта на светлината.

Появата на Горанов при сиромасите свали за малко градуса на напрежението между най-възрастната участничка в шоуто Дана и домакинята-сомнамбул Красимира Цочева. След като Краси бе избрана за ратай заедно с проектанта на сгради Александър от фермера на седмицата при бедните Венцислав, те се преместиха в спартанската постройка до обора с кравите. По правило ратаите вършат най-черната работа по животните и стават първи, за да приготвят храна за съотборниците си. Те сядат да се хранят едва след като всички останали приключат.

Конфликтът между учителката-емигрант в Германия и пристрастената към кросфита млада майка ескалира след присвояването на 4 питки хляб от Краси по време на вечеря.

"Днес сме на шведка маса, не ме интересува!", отвърна Красимира на забележката на Дана, че трябва да изчака всички да се нахранят и тогава да посегне към продуктите. Неприязънта между двете жени се корени и в разделението на лагери по възраст и интереси - Красимира викаше в подкрепа на 22-годишната Веселка в битката за фермер на седмицата при сиромасите, докато Дана подкрепяше 47-годишния охранител Венцислав.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !