Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Лична драма в сем. Стоичкови

отпечатай новината

07.10.2019 09:04 | Видян 2295 пъти

 Лична драма в сем. Стоичкови

Модерният ляв няма да бъде щастлив тъст стана ясно от следващата новина. След като Мика се раздели със съпруга си Айкут, сега и по-малката дъщеря на футболиста - Христина, се е развела със съпруга си Лука само няколко години след пищната сватба, на която двамата се врекоха във вечна любов. 

Шанс за любовта на Христина и Лука очевидно няма.  Тя изтри всички общи снимки от акаунтите си в социалните мрежи, в това число и кадрите от венчавката им. Според запознати Камата трудно приел развода, но изцяло застанал зад гърба на щерка си и вече дори не контактува с бившия си зет. 

От няколко месеца насам пък Христина вече не се представя с фамилия на мъжа си и отново е Стоичкова, което потвърждава новината за тяхната раздяла. За 5-те години, които Хриси и Лука изкараха в страстна любов, те така и не можаха да станат родители. Макар миналата година да се заговори, че Камата отново ще стане дядо, това се оказа просто слух.

Припомняме, че Христина и Лука се ожениха през лятото на 2016 година на пищна церемония в баровския РИУ Правец. На тържеството присъстваха над 200 гости, като сред тях имаше редица именити спортисти, както и всички съотборници на Стоичков от славното лято на 1994 година. Роклята на булката струваше 5 000 евро и бе дело на дизайнера Валентино. А в разгара на купона таткото нападна неканен репортерски екип, опитал да снима младоженците, припомнят от Ретро. 

След като последва примера на сестричката и Мика се омъжи за турчина Айкут, когото дори успя да дари със син и така направи Христо Стоичков щастлив дядо. Уви и нейното щастие се оказа краткотрайно и в началото на тази година стана ясно, че любовта между двамата млади, красиви и богати съпрузи си е отишла.

 
Източник:  plovp24.bg

Снимка: plovp24.bg 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !