Криси Димитрова и Нелина се потопиха...

В сърцето на София носителката на титлата Мисис Баба...

Вдовицата на Хю Хефнър е влюбена

Кристал Харис - вдовицата на родоначалника на Playboy Хю...

Продадоха 15 картини на благотворителен търг в хотел Маринела

отпечатай новината

08.10.2019 10:23 | Видян 409 пъти

Продадоха 15 картини на благотворителен търг в хотел Маринела

На 3 октомври в хотел „Маринела” бе проведен благотворителен търг в подкрепа на малките художници от ателие „Прегърни ме”.

Бяха представети (и продадени до една!) 15 картини – портрети на Фрида Кало, рисувани от децата по време на лятна ваканция, спонсорирана , осигурена за втора поредна година от бизнес дамата Маринела Арабаджиева.

Търгът се превърна в истински празник за децата и техните приятели, дошли да покрепят каузата на ателие „Прегърни ме”!

Сред гостите бяха Мартина Вачкова, Люба Ризова, Ева Веселинова, Рашко Младенов, Роза Радичкова, Илиана Алипиева, Ирен Петрунова, а търгът беше воден от Игор Марковски.

15 картини са включени в календар с 15 месеца  (октомври, ноември и декември 2019 и 12 месеца - до края на 2020 г) и е истински шедьовър на детския талант. И цената си я бива – 20 лв. за 15 портрета Фрида!

Ателие „Прегърни ме” е създадено, за да даде шанс на изоставените ни деца, за да им покажем живота, който им е отказан. Ателието е уютно и красиво място, което те посещават с радост. Там са техните приятели – художници, артисти, писатели и журналисти, с които заедно рисуват, четат книги, илюстрират приказки, играят на театър, гледат филми и разговарят, майсторят парцалени кукли и копринени ангели.

В ателие „Прегърни ме“ децата се учат да могат. Учат се да вярват. Учат се да имат бъдеще.

 
Фотограф: Яна Лозева

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !