Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Миска сред учредителите в партията на Слави

отпечатай новината

08.10.2019 15:55 | Видян 1853 пъти

Миска сред учредителите в партията на Слави

Топ модел и дясна ръка на бившия сив кардинал на Христо Биресов са сред учредителите на партията на Слави. Мисис България Венета Харизанова и бившата синя депутатка Виктория Василева са нежните остриета в екипа на „Няма такава държава”.

Венета от години е в близки отношения с Дългия. Трифонов я кани за участие и съдия в различни музикални и риалити формати, организирани от шоуто му. Тя дори участва в проекта „Младост 5”, а днес присъства на учредяването на формацията.

Подобно на останалите делегати и тя отказа коментар за случилото се в залата.

Харизанова доста време беше спрягана за гадже на Слави, но се оказа, че двамата не са си чак толкова близки. Миската обаче е сред най-добрите му приятели и дори е била повод да се скара с Росен Петров, според някои слухове.

Друга интересна дама в екипа на Слави е Виктория Василева. Тя бе сред най-приближените на сивия кардинал на СДС Христо Бисеров. Василева и до днес категорично отрича да е имала връзки с Бисеров.

„Това са глупости, че съм човек на Христо Бисеров”, възмути се още тя.

След като СДС се раздели с Бисеров, кариерата на Василева тръгна надолу. И в крайна сметка тя се отказа от политиката. Вместо това започна работа в компанията на Слави „Седем - осми”.

В политическата формация на Трифонов, тя е определена за главен секретар на партията. Смята се, че тя е била тази, която е посъветвала Слави кои симпатизанти и активисти да утвърди в Пловдив, Варна, Бургас, Шумен, Ямбол и Търново, пише „България днес”

„Нямаме координатори на партията в тези градове, защото юридически нямаме регистрирана още партия. Това са хората, които в момента оглавяват екипите ни по събиране на подписите.

Знаете, най-малко 2500 подписа трябва да се съберат и предадат в съда, за регистрирането на формацията”, допълни Василева.

По думите й, никой от екипа не се притеснява, че може да им се откаже регистрация в съда.

„Или ще ни регистрират, или ще имат мотив да ни откажат регистрация, няма защо да се притесняваме предварително”, каза още новият главен секретар.

Василева не е коментирала и дали съдът ще се позове не само на името, но и на символа на партията - ръка с българския трибагреник. Още в член пети на закона за политическите партии е забранено използването на герба или знамето на Република България или на чужда държава, за свой символ.    


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !