Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Ники Илиев и Даниел Петканов на звезден дуел във Фермата

отпечатай новината

11.10.2019 15:55 | Видян 1977 пъти

Ники Илиев и Даниел Петканов на звезден дуел във Фермата

Четирима мъже ще се борят на Арената за дуели във „Фермата: Нов свят“ в събота вечер от 20.00 часа.

Преди началото на традиционния седмичен сблъсък между чорбаджии и сиромаси, пред предизвикателствата на първата битка ще се изправят актьорът и продуцент Ники Илиев и водещият на „България търси талант“ Даниел Петканов.

Двамата ще се състезават в третото издание на рубриката „Звезден дуел“ като тестват първата игра от същинския дуел. Веднага след техния двубой, своите места на Арената ще заемат седмичните дуелисти Ивайло Шопски и Александър Томов.

И за двамата това ще е първи дуел, в който ще защитават местата си в шоуто. След като изгуби ратайската битка за имунитет за отбора на чорбаджиите, Ивайло Шопски бе избран за първи дуелист и на свой ред предпочете за съперник проектанта Александър Тодоров от отбора на сиромасите.

Вторият дуелист получи правото да разпредели точките за всяка от битките в предстоящия дуел.

„Спокоен съм, равностойни сме и като манталитет, и като физика“, коментира Сашо, който вече се подготвя за сблъсъка в къщичката на дуелистите. Докато той използва усамотението, за да се нахрани след седмици на лишения, Ивайло си построи дървен мост, с който тренира издръжливостта си.

Изолацията на Шопски донесе радост в отбора на чорбаджиите, след седмица, изпълнена с напрежение.

Изпълнението на задачите продължи в обичайния си ритъм, но липсата на директивите на Ивайло и постоянните му забележки накара всички да си отдъхнат. Най-щастлива от отсъствието му е организаторката на конкурси за красота Мариана Маринова, която открито го игнорира, след като той я подцени и в резултат провали представянето на отбора им в ратайския дуел.  

Пет седмици след старта на „Фермата: Нов свят“ чорбаджии и сиромаси получиха красиви народни носии, и бяха посрещнати от фолклорна група в двора на богатите.

Предизвикателството пред двата отбора бе да се хванат на хоро – единствената социална мрежа, която е позволявала на мъжете и жените в миналото да флиртуват и да заявят интерес към потенциален партньор.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !