Катрин Зита-Джоунс подари Боно на...

Боно отпразнува 80-ия рожден ден на Майкъл Дъглас, като...

Аталай избра Бареков пред любима за...

Агентът на комунистическите тайни служби Рамадан Аталай...

Синът на Фара Фосет обвинен за притежаване на наркотици

отпечатай новината

08.04.2009 10:30 | Видян 3501 пъти

Синът на Фара Фосет обвинен за притежаване на наркотици

Редмънд О'Нийл, 24-годишният син на актьорите Райън О'Нийл и Фара Фосет, бе обвинен в углавно престъпление за притежаване на наркотици след като е бил заловен с хероин по време на опит за посещение в затвор, предаде Ройтерс.

Арестът на Редмънд в неделя съвпада с медицински процедури на майка му в болница в Лос Анджелис срещу кървене, получено по време на лечение в Германия от рак. Властите заявяват, че синът на актьорското семейство заедно с приятел отишъл да види съкилийник в окръжния затвор на Лос Анджелис, когато бил спрян за проверка и в колата му открили хероин. Редмънд О'Нийл се намира в затвора, но изправянето му пред съда е било отложено за 24 април. Задържането му е последният арест, свързан с наркотици и е в момент, когато той е бил освободен под гаранция по друг случай, по обвинение за притежаване на метамфетамин.

Случаят е резултат от претърсване на дома на семейството в Малибу през септември 2008. Обискът е довел до откриване на метамфетамин също така и в спалнята на бащата Райън и през януари звездата от филма от 1970 г. "Любовна история" бе признат за виновен и получи нареждане да премине през рехабилитационна програма. 62-годишната Фара Фосет придоби слава като модел и телевизионна актриса в "Ангелите на Чарли" през 70-те на миналия век. Тя получи номинации за награда "Еми" за ролите й в телевизията в "Горящото легло" (1984), "Малки жертви" (1989) и "Пазачът" (2001). Актрисата страда от рак на дебелото черво и претърпя неуспешна операция през 2006 г., като се очакваше през тази седмица да се завърне от лечението в болница у дома.

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

свързани новини

Фара Фосет в болница

Няма коментари към тази новина !