Сузанита обикаля Монако по сутиен

Скандалната певица Сузанита заложи на оскъдно облекло,...

Българското име на Тибър - реката,...

Дълго време търсех паралели между името на река Тибър -...

Синът на Фара Фосет обвинен за притежаване на наркотици

отпечатай новината

08.04.2009 10:30 | Видян 3455 пъти

Синът на Фара Фосет обвинен за притежаване на наркотици

Редмънд О'Нийл, 24-годишният син на актьорите Райън О'Нийл и Фара Фосет, бе обвинен в углавно престъпление за притежаване на наркотици след като е бил заловен с хероин по време на опит за посещение в затвор, предаде Ройтерс.

Арестът на Редмънд в неделя съвпада с медицински процедури на майка му в болница в Лос Анджелис срещу кървене, получено по време на лечение в Германия от рак. Властите заявяват, че синът на актьорското семейство заедно с приятел отишъл да види съкилийник в окръжния затвор на Лос Анджелис, когато бил спрян за проверка и в колата му открили хероин. Редмънд О'Нийл се намира в затвора, но изправянето му пред съда е било отложено за 24 април. Задържането му е последният арест, свързан с наркотици и е в момент, когато той е бил освободен под гаранция по друг случай, по обвинение за притежаване на метамфетамин.

Случаят е резултат от претърсване на дома на семейството в Малибу през септември 2008. Обискът е довел до откриване на метамфетамин също така и в спалнята на бащата Райън и през януари звездата от филма от 1970 г. "Любовна история" бе признат за виновен и получи нареждане да премине през рехабилитационна програма. 62-годишната Фара Фосет придоби слава като модел и телевизионна актриса в "Ангелите на Чарли" през 70-те на миналия век. Тя получи номинации за награда "Еми" за ролите й в телевизията в "Горящото легло" (1984), "Малки жертви" (1989) и "Пазачът" (2001). Актрисата страда от рак на дебелото черво и претърпя неуспешна операция през 2006 г., като се очакваше през тази седмица да се завърне от лечението в болница у дома.

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

свързани новини

Фара Фосет в болница

Няма коментари към тази новина !