Джорд Клуни не искал да се жени

Носителят на две награди Оскар“ Джордж Клуни...

Продължава разбивато на стълбите пред...

Втори ден продължава къртенето на каменните плочи на...

Викнаха по спешност психолог във Фермата

отпечатай новината

23.10.2019 10:56 | Видян 867 пъти

Викнаха по спешност психолог във Фермата

Любовната история в риалитито „Фермата“ така се заплете и отношенията взеха да стават драматични, че в предаването по спешност бе извикан специалист - психоложката Ани Владимирова влезе в шоуто, за да помири влюбената двойка Паулина Ванегас и Краси Джунов.

Българката с никарагуанска кръв и автомонтьорът не очакваха появата на Владимирова, чиято практика и опит са вдъхновявали не една или две телевизионни истории. Паулина и Краси си спечелиха имената Ромео и Жулиета заради флирта си от ден първи в шоуто. Отношенията им са достойни за сценарий на сапунен сериал – дългите им разговори на оградата, разделяща стопанствата на бедни и богати, прераснаха в прегръдки на паша с животните, а на финала Краси изостави отбора си, за да е по-близо до силиконовата си муза. След обединението на двете ферми те споделят едно легло и планове за бъдещето, а липсата на секс и съмненията в искреността на нейния Ромео карат Жулиета да става все по-избухлива. Срещата им с Ани Владимирова се случи в стаята на фермера на седмицата, която преди обединението на бедни и богати се обитаваше от сиромасите.

„Не се чувствам подкрепяна, особено днес, като имах кофти ден и ме избраха за ратай, той не дойде при мен. Не реагира по никакъв начин. Чувствам се изоставена“, призна хубавицата с бурен сексуален живот и проблемно детство. „Аз те питах какво ти е, ти се обърна на другата страна. После я гледам как се хили на другите, а мен не ме поглежда, все едно не съществувам. Тя като се затваря и не споделя с мен, аз се дразня и почваме да се разминаваме“, заяви Краси.

По молба на Ани Владимирова двамата взеха по един лист и в долната му част описаха с точки семейството, в което са израснали. „При теб има две жени, Паулина. Къде ти е мъжкият авторитет? При теб Краси виждам една баба, която носи ролята и на мъж, и на жена, справя се с всички конфликти, което е невъзможно за един човек. Още на базово ниво вие нямате ясен модел как хората живеят в хармония“, заяви Владимирова. Тя все пак видя бъдещето им като светло, след като сравни представите им за семейството, което искат да създадат – и двамата си бяха пожелали по три деца.

„Всички дефицити от миналото обясняват проблемите между вас, но всички желания за бъдещето ви дават надежда, че можете да вървите в една посока“, заключи психоложката.

Минути след раздялата си с Ани Владимирва Паулина и Краси заровиха томахавката помежду си с прегръдка. „Ти вдигаш прегради. Ако споделяш с мен, нещата ще се получат, но ако се затваряш и ме избягваш, само за да ми стане на мен по-зле, няма как да стане“, приласка Ромео своята Жулиета.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !