Шеф Ангелов шокира всички с решението...

Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на талантливата...

Бритни Спиърс се пусна чисто гола от...

Бритни Спиърс се свърза с природата и се наслади на голо...

Викнаха по спешност психолог във Фермата

отпечатай новината

23.10.2019 10:56 | Видян 1767 пъти

Викнаха по спешност психолог във Фермата

Любовната история в риалитито „Фермата“ така се заплете и отношенията взеха да стават драматични, че в предаването по спешност бе извикан специалист - психоложката Ани Владимирова влезе в шоуто, за да помири влюбената двойка Паулина Ванегас и Краси Джунов.

Българката с никарагуанска кръв и автомонтьорът не очакваха появата на Владимирова, чиято практика и опит са вдъхновявали не една или две телевизионни истории. Паулина и Краси си спечелиха имената Ромео и Жулиета заради флирта си от ден първи в шоуто. Отношенията им са достойни за сценарий на сапунен сериал – дългите им разговори на оградата, разделяща стопанствата на бедни и богати, прераснаха в прегръдки на паша с животните, а на финала Краси изостави отбора си, за да е по-близо до силиконовата си муза. След обединението на двете ферми те споделят едно легло и планове за бъдещето, а липсата на секс и съмненията в искреността на нейния Ромео карат Жулиета да става все по-избухлива. Срещата им с Ани Владимирова се случи в стаята на фермера на седмицата, която преди обединението на бедни и богати се обитаваше от сиромасите.

„Не се чувствам подкрепяна, особено днес, като имах кофти ден и ме избраха за ратай, той не дойде при мен. Не реагира по никакъв начин. Чувствам се изоставена“, призна хубавицата с бурен сексуален живот и проблемно детство. „Аз те питах какво ти е, ти се обърна на другата страна. После я гледам как се хили на другите, а мен не ме поглежда, все едно не съществувам. Тя като се затваря и не споделя с мен, аз се дразня и почваме да се разминаваме“, заяви Краси.

По молба на Ани Владимирова двамата взеха по един лист и в долната му част описаха с точки семейството, в което са израснали. „При теб има две жени, Паулина. Къде ти е мъжкият авторитет? При теб Краси виждам една баба, която носи ролята и на мъж, и на жена, справя се с всички конфликти, което е невъзможно за един човек. Още на базово ниво вие нямате ясен модел как хората живеят в хармония“, заяви Владимирова. Тя все пак видя бъдещето им като светло, след като сравни представите им за семейството, което искат да създадат – и двамата си бяха пожелали по три деца.

„Всички дефицити от миналото обясняват проблемите между вас, но всички желания за бъдещето ви дават надежда, че можете да вървите в една посока“, заключи психоложката.

Минути след раздялата си с Ани Владимирва Паулина и Краси заровиха томахавката помежду си с прегръдка. „Ти вдигаш прегради. Ако споделяш с мен, нещата ще се получат, но ако се затваряш и ме избягваш, само за да ми стане на мен по-зле, няма как да стане“, приласка Ромео своята Жулиета.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !