Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Judas Priest празнуват 50 г. у нас

отпечатай новината

24.10.2019 15:55 | Видян 727 пъти

Judas Priest празнуват 50 г. у нас

Роб Халфорд, Иън Хил, Глен Типтън, Скот Травис и Ричи Фолкнър ще опънат здраво жиците, за да разтресат малкото село Могилово край Стара Загора, така че да се чуе поне до София, как легендарната им метъл банда Judas Priest празнува 50-тия си рожден ден.

Това ще се случи на 19 юли, в третата вечер на фестивала Midalidare Rock, а само десетина дни по-късно ще пробват колко здрави са вратовете на феновете на един от най-големите метъл форуми в Европа – Wacken в Германия, предава Монитор.

Необичайната спирка в България е част от световното турне на една от най-важните групи в музикалната история, в което британците събират каймака на цялата си половинвековна кариера. „Изборът на Judas Priest не е случаен. Както обещахме, целта на второто издание на Midalidare Rock in the Wine Valley е да надгради и развие старта от 2017 г.

Това турне на Judas Priest ще е нещо несравнимо с досегашните им концерти, за което говори и фактът, че са избрани за хедлайнер на Wacken 2020, а феновете в България ще могат да видят специалното им юбилейно шоу преди това“, казва Алекси Калев, от Bulgarian Live Music, организатори на фестивала в долината на виното.

Второто издание на феста ще се проведе на 17, 18 и 19 юли 2020 г. След като вече е обявен първият голям хедлайнер, в продажба са и тридневните билети за музикалния маратон, които струват 100 лева. След обявяване на втория хедлайнер ценните хартийки ще скочат на 120 лева.

Последният студиен албум Priest - “Firepower”, излезе през 2018 г. и се превърна в най-високо класирания запис в кариерата на бандата. През 2010 г. Роб Халфорд и компания спечелиха „Грами“ за „Най-добро метъл изпълнение“, а само преди дни получиха втора номинация за влизане в Рокендрол залата на славата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !