Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Жените изпокараха принцовете на Англия

отпечатай новината

25.10.2019 10:25 | Видян 3765 пъти

Жените изпокараха принцовете на Англия

В последните дни се появи поредица от ексклузивни интервюта на херцозите на Съсекс Меган Маркъл и принц Хари от турнето им в Африка.

Техните искрени отговори на редица нашумели наскоро въпроси определено нажежиха обстановката около кралското семейство и дадоха повод за множество спекулации.

Преди известно време из британските таблоиди често циркулираха новини, които сочеха за съществуваща вражда между херцозите на Кеймбридж и херцозите на Съсекс.

В най-новото интервю на Меган и Хари пред ITV News принцът за първи път говори открито по темата, а думите му накараха хората да се зачудят дали всъщност спекулациите могат да се окажат истина.

На въпроса какви са отношенията му с принц Уилям към момента, Хари отговаря по следния начин, предаде vesti.bg:

„Част от нашата роля, нашата работа и нашето семейство, е да бъдем под постоянно напрежение и натиск. Така че се случват разни неща.

Но, вижте, ние сме братя, винаги ще бъдем братя. В момента със сигурност сме поели по различни пътища, но аз винаги ще бъда до него, както и той до мен”.

Херцогът на Съсекс признава, че с брат му вече не са толкова близки:

„Не се виждаме често както преди, защото и двамата сме доста заети, но аз го обичам ужасно много.

По-голямата част от нещата, които се пишат в пресата, са измислици, но все пак няма как да не призная, че имаме добри и лоши дни, точно като всички останали братя”.


Говорейки за лоши дни, миналата година кралският репортер на списание Vanity Fair разкри, че Хари и Уилям са се скарали по Коледа, защото Хари е твърдял, че брат му Уилям не прави достатъчно, за да приобщи Меган в семейството, пишат от Edna.bg.

В документалния филм за африканската обиколка на Меган и Хари кралската двойка говори за своето психично здраве и борбата, която водят с папараците.

Това даде повод на принц Уилям да коментира, че е притеснен за брат си и съпругата му.

Дворецът Кенсингтън обаче не излезе с коментар за филма на ITV, който се излъчи в неделя.

Снимка: Getty Images/Guliver 

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !