Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

Иво Аръков - новият сексидол на Русия

отпечатай новината

28.10.2019 14:23 | Видян 1874 пъти

Иво Аръков - новият сексидол на Русия

Една-единствена роля преобърна живота на Иво Аръков, пише България днес.

Актьорът е смятан за категоричен секссимвол в Русия, където турският сериал "Ирония на съдбата" е на почит.

Ролята, поверена на нашенеца, е на руски мафиот, което му носи още повече суперлативи, а най-запалените му фенки са категорични, че той е "тяхно момче".

Форумите и социалните мрежи в страната бълват непрестанно снимки на водещия на "Мармалад".

Почитателките му до една са готови да му причинят само хубави неща, ако го докопат, както те самите се изразяват. Героят му Иван е руски затворник.

"Той е много по-несигурен навън, в затвора знае каква е йерархията. Той дори заема поста генерал, затова има татуирани звезди на двете си рамена", споделя Аръков. Според почитателките му Иво е създаден за ролята на мафиоти, не на сладникави момченца.

Бърза справка в профила на актьора показва, че преди сериала снимките му събират по около 500 лайка, а в момента всеки кадър с него трупа близо 5 хиляди харесвания. Голяма част от тях са именно от руските му почитателки. 31-годишният българин се снима рамо до рамо с турската звезда Къванч Татлъту.

С хонорара от епизодичните си, но хитови роли в "Ирония на съдбата", Аръков си направи подарък - скъпоструващо бижу. Той си поръча пръстен с 3,2 карата сапфир, инктрустиран в бяло злато. Според бижутера, създал бижуто, дизайнът му е вдъхновен от храма "Света Петра" в Йордания.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !