Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Елизабет рухна след здрава битка във Фермата

отпечатай новината

29.10.2019 11:53 | Видян 1364 пъти

Елизабет рухна след здрава битка във Фермата

Английската възпитаничка Елизабет Илчева изгуби чувствителността на двете си ръце в изпитание за баланс, което наподобяваше китайско мъчение във "Фермата".

Като победител в дуел българката със словашка кръв премери сили с автомонтьора Краси Джунов на малката арена за правото да бъде фермер на седмицата, предава Dnes.bg.

Застанали върху дървени трупчета, те трябваше да хванат пръчките над тях и да задържат в покой платформа, която крепеше кофа с мляко. Всяко потрепване на ръцете им предполагаше кофата да се излее върху тях. На 23-та минута Бети обяви, че не усеща дясната си ръка и не може да контролира движенията й, а най-близкият й приятел в шоуто – софтуерният милионер Митко Караиванов, влезе в ролята на инструктор. Военният Станислав отбеляза, че бицепса на Бети е посинял, а домакинята Красимира с възхищение я нарече сигурен финалист.

На ръба на рекордния половин час Бети се разтрепера, рухна в прахта под аплодисментите на съотборниците си и се разрида безпомощно. Обляна в мляко, кал и слама, тя не беше в състояние да мобилизира крайниците си и да се изправи.

Пръв на помощ й се притече опонентът й Краси Джунов, който я целуна състрадателно по челото и я поздрави. Нашенецът с минало на еротичен модел в Испания грабна заветния ключ от фермерската къща и заяви: "Искам да стана фермер на седмицата, защото Поли ме номинира и трябваше да й оправдая очакванията. Също така искам да направя моите "приятелки" Дана и Вили ратайчета".

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !