Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Диляна Попова без дрехи – сексапил с кауза

отпечатай новината

30.10.2019 12:07 | Видян 2184 пъти

Диляна Попова без дрехи – сексапил с кауза

Гола, красива, сексапилна. С тези три думи може да опишем снимките от най-новата фотосесия на Диляна Попова.

Моделът застана пред обектива без дрехи, но не за да се появи на някое женско списание, а в името на една кауза, свързана с женствеността, предава Tialoto.bg.

Красавицата сподели един кадър от кампанията с нейно участие. На него всъщност тя позира почти на тъмно, с леко приглушена светлина и не се виждат прелестите ѝ, защото са закрити с ръце.

„Обичам иновациите, а още повече тези, които могат да спасят човешки живот. Всички сте чували, че 1 от 8 жени е засегната от рак на гърдата в някакъв момент от живота си“, написа тя и изтъкна, че е подкрепила проекта на MaXIMA, който е насочен в борбата с коварната болест.

„С подкрепата на ЕС български учени работят заедно с водещи екипи от Европа по проекта, който може значително да помогне за откриването на трудни за диагностициране форми на рака на гърдата“, обясни още Попова и прикани своите последователки да се прегледат профилактично за рак на гърдата.

Снимката на Диляна е събрала над 4 800 харесвания.

Октомври е определен за Световен месец за борба с рака на гърдата, като за поредна година в различни части на страната се провеждат безплатни прегледи. Диляна Попова е само част от известните българки, подкрепили инициативи, свързани с него.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !