12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Изпълнител на десетилетието е Тейлър Суифт

отпечатай новината

31.10.2019 15:23 | Видян 1650 пъти

Изпълнител на десетилетието е Тейлър Суифт

Тийн идолът Тейлър Суифт ще добави още една награда към колекцията си. На тазгодишните Американски музикални награди изпълнителката ще получи мечтаната статуетка за „Изпълнител на десетилетието“.

Новината беше обявена от самата компания, организираща церемонията, която ще се проведе на 24 ноември. Това ще бъдат 47-ите Американски музикални награди, а Суифт е една от изпълнителките с най-много статуетки.

„Тя е спечелила най-много Американски музикални награди през това десетилетие... Номинирана е в 5 категории и тази година... И ще е един от изпълнителите по време на шоуто. Тейлър Суифт е нашият Изпълнител на десетилетието“, се казва в официалното съобщение.

И тази година тя попада в тази категория, като ще се бори за статуетката с Ариана Гранде, Дрейк, Холзи и Пост Малоун. Останалите четири отличия, които може да завоюва Суифт са в категориите „Най-добро музикално видео“, „Любим женски изпълнител“, „Най-добър албум“ и „Любим изпълнител на съвремието“.

Суифт е свикнала да подобрява рекорди. Миналата година тя задмина Уитни Хюстън и се превърна в най-титулувания изпълнител в историята на наградите. Ще видим дали и тази година ще успее да задмине и още една икона в лицето на Майкъл Джексън.

Снимка: Reuters

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !