Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Кевин Харт проговори след катастрофата

отпечатай новината

04.11.2019 13:29 | Видян 1040 пъти

Кевин Харт проговори след катастрофата

Актьорът Кевин Харт за пръв път коментира пред камерата как се чувства след катастрофата през септември, след която се наложи да му правят няколко спинални интервенции. Звездата бе пътник в своята бутикова 1970 Plymouth Barracuda, когато негов приятел я блъсна в ограда.

Повече от месец след злощастния инцидент, Харт бе уловен да пазарува в района на дома си в Калабасас, Калифорния и сподели няколко думи пред репортер на TMZ.

40-годишната звезда разкри, че се чувства „благословен да е жив“ и че въпреки че изглежда добре, все още се възстановява и процесът „ще отнеме време“.

„Но аз съм търпелив. Възстановявам се постепенно, при семейството си съм и си почивам. И това е най-важното“, добави Харт.

Изненадващо, след като Кевин прибра торбите в друг мощен автомобил, той се качи на шофьорското място, но уви, не си сложи колан.

Въпреки слуховете, че той може да съди шофьора на неговия автомобил в онази вечер – 29-годишния Джаред Блек, Харт бе категоричен: „Изпитвам само любов към Джаред и пожелавам на него и годеницата му Ребека бързо възстановяване“.

Кевин призна, че ще се включи, но не особено активно, в промотирането на продължението на „Джуманджи“, чиято премиера в Америка и Великобритания е на 13 декември.

Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !