Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Бонд направи Крейг богат

отпечатай новината

05.11.2019 09:04 | Видян 1357 пъти

 Бонд направи Крейг богат

Холивудският актьор Даниел Крейг е забогатял с ролята си на тайния агент 007.

Той е известен и с ролите си в "Defiance", "The Girl With The Dragon Tattoo" и "Logan Lucky", но винаги ще го помним с ролята на безстрашния Джеймс Бонд.

Крейг се появи в 4 продължения за агент Бонд, а петият му филм „Няма време за умиране“ ще излезе през 2020 г.

Ето какво медиите научиха досега за ролята му в поредицата и колко богат е актьорът:

Първият му филм с участието на известния агент - "Казино Роял", излъчен през 2006 г., заработи 599 046 960 долара и донесе най-големите приходи от поредицата, докато не го надмина „Скайфол“ през 2012 г., печелейки над милиард долара от световни прожекции.

Състоянието на Крейг значително нарасна откакто прие да играе ролята на Джеймс Бонд. През 2015 г. той бе в списъка на „Форбс“ с най-високоплатените актьори, печелейки 27 милиона долара за филма „Спектър“. Той е един от най-високо платените актьори за 2012 и 2015 г.

След като спечели около 25 милиона долара за ролята на Бонд през 2016 г., той получи оферта за около 150 милиона долара за заснемане на още два филма за агент 007. След продължението на „Няма време за умиране“, той ще бъде третият актьор след Роджър Мур и Шон Конъри, играл най-дълго известния агент.

Актьорът е известен и с благотворителната си дейност - през 2015 г. е обявен за глобален инициатор за забраната на мини и експлозиви.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !