Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Плеймейтка превзема рапа

отпечатай новината

08.11.2019 11:13 | Видян 1251 пъти

Плеймейтка превзема рапа

Плеймейтката Гери Стаменова става новата рап сензация. Знойната брюнетка ударно превзема музикалните сцени у нас, но вместо да се пробва в попфолка, реши да се изяви като рапърка.

Бившата претендентка за титлата „Мис Плеймейт” 2016 вече има записани две песни. Подготвя и още проекти, които съвсем скоро ще видят бял свят.

„От години се каня да пея. Имах огромно желание. Срещнах правилните хора, които ме вдъхновяват с текстовете си”, казва Гери, пишат от „България днес”.

Хубавицата се продуцира сама, но има големи амбиции за сцената. И се надява един ден да запише дует с някоя голяма звезда.

„Много искам да направя песен с Криско”, откровена е Гери. „С това ще избия рибата. И всички ще ме знаят”, казва още начинаещата изпълнителка.

Гери е добре позната на светската аудитория не само заради „Мис Плеймейт”, но и с ролите си в киното. Тя участва и във филм на режисьора Ники Станчев, а след това получи и една от главните роли в киното.

„Всичко става с много работа. Конкурсът „Мис Плеймейт” ми помогна, но аз съм направила много, за да достигна до тук”, категорична е красавицата.    


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !