Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Красимира от Фермата напуска мъжа си

отпечатай новината

12.11.2019 12:06 | Видян 2328 пъти

Красимира от Фермата напуска мъжа си

Тежък емоционален трус удари една от участничките във „Фермата“ и трогна останалите състезатели в шоуто. Потоци от сълзи и интимни признания предизвикаха масов катарзис в шоуто.

Кутията на Пандора отвори Красимира, която се чувства потисната във връзката си. Зеленооката красавица от години е издържана от партньора си, но е недоволна от ролята си на майка и домакиня. Сега обаче тя е готова да зареже бащата на малкия си син и напълно да промени живота си.

„Живях на сухо и спокойно, обгрижена и защитена, замитах проблемите си под килима и криех истинските си чувства. Но животът е един и никога не е късно да го вземеш в ръце. Искам да съм щастлива, да греша, да падам, да ставам, да рискувам, а най-вече да усещам.

"Детето ми заслужава щастлива майка. Ако сега скоча и си счупя главата поне ще знам, че съм пробвала“, обърна се Красимира към близките си и в частност към бащата на сина си навръх 31-ия си рожден ден.

„Знам, че много хора ще ги заболи, а не го заслужават. Разберете ме и ми простете, просто веднъж помислих и за себе си“, допълни тя, ридаейки безутешно.

Искреното й признание, направено и пред всички участници във „Фермата“, предизвика бурни реакции. Повечето състезатели не успяха да скрият емоциите си.

Съпричастни, жените се разплакаха и поздравиха Красимира за смелостта да каже истината за семейния си живот.

Мъжете, от своя страна, разкриха сърцата си.

"От страх и егоизъм съм наранил много жени, които са били готови на всичко за мен. Причинил съм толкова болка и на другите, и на себе си“, сподели с навлажнени очи автомонтьорът Краси, който се слави като сваляч №1 в шоуто.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !