Сами е последният финалист във Фермата

Последният четвърти финалист във „Фермата“...

Захари Бахаров се завръща в Народния

След дълга пауза актьорът Захари Бахаров се завръща на...

И НЕ, И ДА! НОВАТА СРЪБСКА СКАРА НА МЯСТОТО НА ЯФАТА НА ДОНДУКОВ: БАЯ ДИЗАЙН В ЗАКУСВАЛНЯ И ПРЕКАЛЕН

отпечатай новината

13.11.2019 18:05 | Видян 439 пъти

И НЕ, И ДА! НОВАТА СРЪБСКА СКАРА НА МЯСТОТО НА ЯФАТА НА ДОНДУКОВ: БАЯ ДИЗАЙН В ЗАКУСВАЛНЯ И ПРЕКАЛЕН

Когато нещо се нарича Сръбска скара и е закусвалня, заведение за бързо хранене, фаст-фууд или както искате го наречете, но все в този формат, претенциозността не е първото, което човек би си представил. Много харесахме имиджа на новата сръбска скара, заела дългогодишното място на ресторант Яфата на бул. Дондуков.

Той е направен по американски, с много дизайн, даже повече, отколкото е необходимо. Но е чудно светло и цветно петно с ярките си краски на фона на сивкавата централна есенна София. Повечето дизайн не е проблем, но леко прекалените цени вече са друго нещо – свинска вратна с малко айвар – сиреч лютеница, и малко шопска – тук се води салата от домати и краставици, не споменават сиренето, ни излезе над 15 лв.

В нормалната сръбска скара на ъгъла на бул. Стамболийски и ул. Цар Самуил, също в центъра, също с големи витрини и също със съвсем приличен интериор, без да е прекомерно пипнат, същото качество на храната, да не кажем, че и по-добро, се предлага срещу двойно по-ниски стойности. Свъсеното обслужване също е проблем на бул. Дондуков, докато на бул. Стамболийски е приятелско, усмихнато, бързо и всичко останало, което се очаква. И така...

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !