На 1-и май започва Националният...

И този май на голям екран ще бъдат показани всички...

В новата реалност в Темата на NOVA

Как изкуственият интелект ни променя? Как влияе върху...

Plataran Canggu Bali Resort & Spa в сърцето на Бали

отпечатай новината

15.11.2019 17:29 | Видян 1339 пъти

Plataran Canggu Bali Resort & Spa в сърцето на Бали

На няколко минути и от един от хубавите бели плажове на Бали – не всички са такива, и от улицата, където са най-хубавите заведения като дизайнерското Char Char, артистичното Favella, направено като квартал на Рио – даже и с проснатото пране и статуята на Христос, разперил ръцете си над веселящите се хора от цял свят, и от шампанско бара Red Carpet, който е най-харесван от българите, Plataran Canggu Bali Resort & Spa е истинско докосване до сърцето на този легендарен остров.

Комплексът от вили, ние по ирония на съдбата бяхме настанени точно в номер 19, е разположен сред феноменално красива тропическа гора, където събужданията, особено първият поглед през балдахините на леглата към околната панорама с богатата растителност е наистина приказка.

Едновременно сте съвсем близо до денонощната тълпа и също денонощния купон на острова, и сте встрани. Всяка вила има не само просторни спални и бани, някои даже с вани на открито, но и собствени басейни с различни големини. Някои са по две в една ограда – предназначени за почиващи заедно двойки или за семейства – една за родителите и една за децата.

Разбира се, освен хубав ресторант с чудна тераса, обгърната от зеленина и ярки цветове на растенията, над общия басейн, част от истинска каскада градини с водни атракции, курортът има и класическо балияйско спа – процедурите и масажите на този остров са световноизвестни и това никак не е случайно. Това е и заради уменията, майсторлъка на дамите, които извършват терапиите с ръцете си, но и заради екзотичните масла, които използват.

Plataran Canggu’s е с дизайн на екстериора, решен като лабиринт, но такъв, в който човек лесно се намира, създаден от прочутия архитект Мейд Виджая.

Рецепцията, пред която, освен голф колички за удобство на клиентите, са разположени и статуи в традиционен стил – нормално за острова на хилядата храма ... и на безбройните статуи, е също малка забележителност. Това е оригинално 250-годишно джогло – балийска къща.

Веригата има и друг ризорт, но с тесен и дълъг парк и хотелски структури в Убуд, но там няма тишината, спокойствието и съчетаната по невероятен начин с тях перфектна локация на комплекса, в който имахме част и ние да бъдем.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !