Звездна кухня – 120 рецепти от любими...

Любимите филми ни даряват не само с дълбоки емоции, но и...

Хотел Marinela Sofia - петзвездният...

Звездите на световния тенис започват да пристигат в...

Внучката на Парцалев вдигна сватба

отпечатай новината

15.11.2019 16:41 | Видян 1707 пъти

Внучката на Парцалев вдигна сватба

Най-младата наследничка на великия Георги Парцалев - 22-годишната Цветелина, мина под венчило.

Пътят до олтара 22-годишната хубавица извървя в годината, в която се навършват 30 години от смъртта на комика. Всъщност Цвети се пада правнучка на актьора и с гордост продължава да носи фамилията му и след сватбата си.

Тя е прибавила фамилията на съпруга си с тиренце към своята. Двамата се ожениха този август на стилно тържество с най-близките си хора. Правнучката на Парцалев вече била в напреднала бременност и нямало за кога сватбата да се отлага. Въпреки наедрялото коремче, Цвети все пак облякла традиционна бяла рокля за повода.

Макар да не е тръгнала по пътя на комика, тя се гордее с произхода си и знае всичките му роли наизуст. В началното училище в родния си град Левски момиченцето искало да смени фамилията си, тъй като връстниците й я вземали на подбив със закачки. "Един ден, когато пораснеш, ще си горда, че си Парцалева", успокоявали я родителите й.

В гимназията било точно обратното - всички я посрещали с възторг и разпитвали каква се пада на актьора. Макар да е родена 7 години след смъртта му, възрастните в семейството й разказвали всичко за него, пише Ретро.

Всеизвестно е, че Парцалев няма свои деца, но до края на живота си съжалява, че не е осиновил сираче.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !