Кейт Мидълтън в пола с леопардов...

Херцогинята призна, че се е чувствала изолирана след...

Щерката на Орлин Павлов навърши годинка

Красивата дъщеря на Орлин Павлов навърши една годинка във...

Все медиите им виновни

отпечатай новината

19.11.2019 17:23 | Видян 575 пъти

Все медиите им виновни

Събрали се бизнесмени тия дни и решили, че всички проблеми в България идват от медиите. Пък сред тях Лидия Шулева - авторката на пенсионния модел, при който, след като на всеки са вземали пари за две пенсии, накрая ще получава 1 и то 20% по-ниска. И на нея медиите са й виновни.

Покрай изборите медиите бяха виновни и на Мая Манолова, че вместо да направи корупционни разкрития, да предложи нови и вълнуващи неща за подобряване на живота в София, което би направил всеки кандидат, като видна радетелка за мажоритарни избори, заложи на пропорционална агитация баш на мажоритарен вот, та изгуби.

И на нея медиите са й виновни. Пак покрай изборите се скъсаха да критикуват медиите, че имали мнение, ако е различно от мнението на критикуващите, които обаче иначе са големи поддръжници на свободата на словото. А те откъде знаят какво се случва в държавата? Ами от медиите, на които се сърдят, разбира се. Примерите са безчет.

И все водят до един извод. Да бъдат обвинявани медиите за всички проблеми, но да се тича ... при медиите, когато някой има проблем - особено личен - ето това е един наследен от соца проблем. Тогава всички мълчаха, ама следварително питаха тревожно: защо медиите мълчат! Сега, 30 години по-късно, уж цял извървян преход къде сме ние? Ами пак на същото място.

Докато чехите, например, изградиха такава държава след  соца, че имат най-малко социално неравенство и най-малко бедни в целия ЕС, изпреварили дори пъти по-богатите от тях скандинавци.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !