Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Гледаме Сузанита във филм с Димо Алексиев

отпечатай новината

22.11.2019 15:08 | Видян 2164 пъти

Гледаме Сузанита във филм с Димо Алексиев

Едва на 16-години щерката на Орхан Мурад може да се похвали освен със скандална кариера в музиката и с участие в международен филм. Наскоро Сузи приключи снимките за "Дани. Легенда. Бог".

В лентата на Явор Петков провокативната чалга певица си партнира с Димо Алексиев. Ролята й не е главна, но е добра сцена, чрез която Сузито да покаже актьорските си заложби. Според бащата на изпълнителката на хита "Луцифер и Буда" тя определено има талант.

"Сузи получи покана да участва във филм, защото е чудесен артист. Тя провокира хората, защото е голям талант и се превъплъщава успешно в различни роли. Надраснала е възрастта си", казва неотдавна Орхан Мурад. Не става ясно дали в криминалната драма непълнолетната сексбомба ще има поле за изява на голотиите си. Около името на чалгарката обикновено се завъртат скандали именно заради разкрепостеното й поведение и начин на живот.

Работата си около първия си филм Сузанита успя да запази в дълбока тайна, като само загатна пред феновете си в инстаграм, че може да участва в нещо подобно. Оказва се, че в проекта участва освен Димо Алексиев, който изиграва главната роля, и Емил Каменов, по-известен като Емо Къртицата. Той често се снима в епизодични или второстепенни роли за филми и сериали, като винаги играе себе си - здравеняк или охранител. В случая Емо е подчинен на Димо. За това признава самият татуиран мачо в профила си в инстаграм

"Скоро по кината и фестивали, страхотен човек и приятелче Димо Алексиев шеф", пише Каменов под кадър от снимачния процес, за който първи той сподели. "Дани. Легенда. Бог" се очаква по кината през 2020 г., пише "България Днес".


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !