Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Андреа подготвя нова песен, мотивирана от критиката

отпечатай новината

24.11.2019 09:09 | Видян 1371 пъти

Андреа подготвя нова песен, мотивирана от критиката

Андреа отвърна на критиката на феновете за снимките ѝ. Певицата сподели в социалните мрежи, че нападките към нея я мотивират да направи нова песен. И се пошегува, че тя няма да има нужда от реклама, защото всичко около нея се гледа под лупа.

„Очевидно съм най-коментираната жена в държавата! А аз си мислех, че за да не ме забравят трябва да пускам повече песни. Оказа се, че и малкото са Ви достатъчни, за да се интересувате от всеки сантиметър на тялото ми, на лицето ми, от това дали съм се наспала, дали съм щастлива или нещастна“, написа бившата на Кубрат Пулев.

И като заговори за сантиметри, изпълнителката не изневери на стила си и прикачи своя обработена снимка по бански. Този път, противно на предишните коментари под кадрите ѝ, близо 99% от тях са положителни. Много от почитателите ѝ я поздравиха за статуса и изтъкнаха, че напълно я подкрепят.

Въпреки онова, което пише, от снимката на Андреа личи, че тя е прикрила някои несъвършенства по тялото си.

„Пусни без обработка да я видим“, коментира неин последовател.

„Усещам, че нямате търпение да пусна най-новата ми песен. Знам, че ще бъде гледана под лупа и това ме мотивира повече. Ако се интересувахте и възмущавахте от много по-належащи проблеми в държавата ни колкото се интересувате от едни снимки, представете си колко по-напред щяхме да бъдем като държава! Благодаря!“, завършва публикацията си певицата.

Вчера Кубрат Пулев коментира в свое интервю, че любовта не е лесна, но той продължава напред. Спортистът не уточни дали има нова жена в живота си. Според запознати, както той, така и фолкфурията не са сами.

Източник: tialoto
Снимка: Instagram

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !