Тарантино се отказа от последния си...

Рядко се случва обявен холивудски проект да бъде рязко...

Меган Фокс е неузнаваема без грим

Феновете на Меган Фокс бяха оставени да правят двойни...

Тейлър Суифт подобри рекорд на Майкъл Джексън

отпечатай новината

26.11.2019 09:09 | Видян 1505 пъти

Тейлър Суифт подобри рекорд на Майкъл Джексън

Тейлър Суифт спечели общо шест награди на церемонията на Американските музикални награди,

Певицата беше обявена за изпълнител на годината, за най-добра поп/рок изпълнителка, за най-добра съвременна изпълнителка, най-добра изпълнителка на десетилетието и грабна още две награди - за най-добър поп/рок албум на годината за Lover и за най-добро видео - това към парчето You need to calm down.

Преди тази церемония Суифт имаше общо 23 Американски музикални награди, печелени в различни години. С новите шест тя подобри рекорда на Майкъл Джексън, който имаше общо 24 награди.
Суифт благодари на феновете си, които са я подкрепяли през всичките тези години. Тя произнесе емоционална благодарствена реч пред просълзените си родители.

Певицата Били Айлиш грабна две награди - за нов изпълнител на годината и за най-добър изпълнител на алтернативна музика. Звездата Лизо, която миналата седмица получи най-много номинации за "Грами" – цели 8, си тръгна от церемонията с празни ръце.

С три награди бе отличен Калид - за любима песен в категорията соул/R&B за парчето Soul, за любим албум в същия стил за Free Spirit и за най-добър поп/рок изпълнител.

За най-добро поп/рок дуо или група бяха отличени BTS, а за най-добра поп/рок песен Without me на Холзи. BTS получиха и наградите за турне на годината и за най-любим изпълнител в социалните мрежи.

В категорията за най-добър дует бе избрана песента Senorita на Шон Мендес и Камила Кабело.
Рапърът Пост Малоун, който бе с най-много номинации (общо седем), спечели приза за най-добър рап/хип-хоп албум за Hollywood's Bleeding. Карди Би грабна наградата за любим рап/хип-хоп изпълнител, а за най-добра рап/хип-хоп песен бе отличен дуетът на Lil Nas X и Били Рей Сайръс Old Town Road.

В категориите за най-добър соул/R&B изпълнител и изпълнителка победиха съответно Бруно Марс и Бионсе.

В кънтри категориите за най-добра певица наградата грабна Кари Ъндърууд, а за най-добър изпълнител - Кейн Браун. Кари Ъндърууд получи отличието и за най-добър кънтри албум за Cry Pretty.

Церемонията се открои със запаметяващите се изпълнения на Грийн Дей, Шаная Туейн и Тони Браксън.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !