Секс скандал с бивш селекционер на...

Бившият треньор на бразилски футболен тим за жени...

Тв водещата Ларса Пипън напомни за...

Ларса Пипън за пореден път реши да зарадва...

Стоянка Мутафова отвори очи

отпечатай новината

27.11.2019 14:54 | Видян 1819 пъти

Стоянка Мутафова отвори очи

"Стоянка Мутафова е стабилна, отваря очи, разпознава ни всички. За това съм изключително благодарна на хората от ВМА - ген. професор д-р Венцислав Мутафчийски, д-р Петров, д-р Нейчев и всички сестри, които обгрижват майка ми през цялото време. Правят го професионално и аз искам да им благодаря". С тези думи се обърна дъщерята на Стоянка Мутафова - Мария Грубешлиева, която всеки ден се информира за състоянието на най-добрата ни комичка.

"Вълшебници са тези хора, и отношение имат, разбират как стоят нещата", каза Муки, която от притеснение по родителката си е отслабнала с повече от 10 килограма, но продължава да изглежда блестящо. "Напоследък все се моля на Бог. Само в него ми е надеждата и в ръцете на докторите. Не всеки път ме пускат при майка ми и може би това е за добре, защото така от време на време свалям собственото си безпокойство по Стоянка. А тя разбира, чува ме и е в съзнание", допълни още Муки.

През цялото време до нея е мениджърът им Евгени Боянов. "Не мога да се оплача от внимание. Няма човек, който да не ме пита дали се нуждая от помощ, от съдействие, но какво да кажа... това е моята лична мъка. Разбира се, че ще е така, майката е най-ценното в този живот", споделя още Мария.

Грубешлиева държи връзка и с хората от Сатиричния театър. Актрисата Добрина Гецова ще смени Стоянка Мутафова в постановката "Скакалци", в която влиза в ролята на тъща на Любо Нейков. "Няма да отменяме представлението", съобщиха от "смешната" ни трупа. Всички се надяват Госпожа Стихийно бедствие да се възстанови и отново да ги зарадва с присъствието си на представление, пише България днес.    


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !