Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Синът на Илия Павлов заби моделка

отпечатай новината

27.11.2019 15:25 | Видян 2130 пъти

Синът на Илия Павлов заби моделка

Синът на покойния мафиотски бос Илия Павлов и бизнесдамата Дарина Павлова има нова изгора, научи ексклузивно „Галерия“. Илия-Калоян, който живее в Щатите, се е хванал с моделка. Макар винаги да е казвал, че жените от модния бранш не са негов тип, тази била различна от останалите.

Поджо, както всички я наричат, е влогър, фотограф и хобито й е „да снима моделки, докато се хранят“. С Илия се запознават покрай общи приятели. Синът на Мадам Мулти бил силно впечатлен от острия ум на красавицата и се влюбил от пръв поглед. Макар да са двойка отскоро, намеренията на Илия били сериозни.

„Той е много влюбчив и винаги дава всичко от себе си в една връзка“, казва за него Дарина Павлова. Майка му обаче невинаги го е подкрепяла и се е държала свойски с приятелките му. Мадам Мулти не симпатизираше особено на последното му гадже – Аби Майс. Връзката им беше сериозна и Илия-Калоян дори обмисляше да й предложи брак, но американката го посече. Двамата се разделиха и само месец по-късно Аби си имаше ново гадже – богат пакистанец.

Злите езици говорят, че виновна за раздялата им била Дарина Павлова, която е изключително властна майка. Тъй като по това време Илия-Калоян бе студент, изцяло зависеше от финансовите облаги на майка си и мнението й бе закон.

Днес обаче нещата били различни. Както „Галерия“ писа, милионерският син започна работа като маркетинг директор в голяма филмова компания. С годишната си заплата от 200 000 долара Илия-Калоян стана напълно независим и още по-атрактивен за дамите. Близки до фамилията разкриват, че Павлова със сигурност не е фен и на новата приятелка на Илия, но този път мнението й нямало тежест.



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !