Македонци пристигат в Съни бийч с...

Група македонци ще пристигне в хотела в „Съни бийч“ тази...

Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Звездно трио: Виктория Бекъм до Ким и Кортни

отпечатай новината

27.11.2019 16:12 | Видян 1473 пъти

Звездно трио: Виктория Бекъм до Ким и Кортни

Истински звезден отбор беше заформен преди няколко дни в Лос Анджелис, Калифорния. Виктория Бекъм отпразнува пускането на новата си козметична линия заедно с Кортни и Ким Кардашян. Снимки от събитието се появиха в социалните мрежи, а самата дизайнерка се похвали за срещата си с двете риалити звезди.

„Толкова много се забавлявах по време на събитието“, пише тя под публикацията в Инстаграм. Бившата спайска беше заложила на изцяло бял костюм от новата си колекция за 2020 година, който допълни с черни обувки. Сестрите Кардашян, от своя страна, избраха да бъдат пълна противоположност на Бекъм и бяха облечени изцяло в черни тоалети.

Снимката веднага предизвика редица коментари от фенове на трите дами. „Обичам силните жени“, „Това е НАЙ-добрата снимка“, пишат почитателите под фотоса на Бекъм. Събитието, което успя да събере съпругата на Дейвид Бекъм и сестрите Кардашян, беше организирано от основателката на онлайн магазина Violet Grey – Касандра Грей.

Тя представи новата козметична линия, която е разработена заедно с Виктория Бекъм и специалиста по биомедицина Августин Бадер. Само преди няколко дни дизайнерката обяви, че вече е успяла да пусне новия си продукт за грижа за кожата.

Източник: tialoto
Снимка: Instagram




автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !