Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Роклята на Джей Ло от Милано стана обект на съдебен спор

отпечатай новината

27.11.2019 17:45 | Видян 1717 пъти

Роклята на Джей Ло от Милано стана обект на съдебен спор

Роклята с джънгъл принт, с която Дженифър Лопес събра погледите по време на дефилето на Модна къща „Версаче“ през септември, се оказа ябълката на раздора между известната модна къща и търговската марка Fashion Nova. Това стана ясно, след като „Версаче“ подаде иск в съда в Калифорния.

От документа се разбира, че Fashion Nova продава рокля, наподобяваща зеления тоалет, с който Лопес доказа, че е секси и на 50 преди два месеца. Искът е за нарушаване на авторското право и търговска марка на „Версаче“.

Според представители на компанията, името на модната къща се свързва с високо ниво на качество, заради което тя се ползва с популярност в модните среди. В иска се посочва, че заради копията, създадени и разпространявани от Fashion Nova хората биха били „объркани и измамени“ от търговеца, че неговият тоалет е „истинското нещо“, създадено от „Версаче“. Според иска, това не е първата рокля на модната къща, която е пресъздадена от Fashion Nova. Нещо повече, до търговеца са изпратени предупреждения през юли, септември, октомври и ноември тази година.

Припомняме, Джей Ло излезе на подиума в Милано полуоблечена с нова версия на една от най-иконичните рокли, с които някога се е появявала пред публика. Първообразът на разголения зелен тоалет беше създаден отново от „Версаче“ специално за звездата преди 20 години, когато с него тя направи фурор на церемонията по раздаване на наградите „Грами“ през февруари 2000 г.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !