Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Димитър Маринов за прибирането си в България и новите роли

отпечатай новината

29.11.2019 09:23 | Видян 1794 пъти

Димитър Маринов за прибирането си в България и новите роли

Да менажира долнопробен хотел, използван от мнозина и като незаконен бардак – това очаква Димитър Маринов в новия филм Little Things, където българинът ще си партнира с двукратния носител на „Оскар“ Дензъл Уошингтън.

За ролята си в холивудското заглавие родният актьор, качил трибагреника ни на сцената в „Долби тиатър“ е преборил редица актьори, които по думите му са „доста познати и признати вече в индустрията“. Въпреки това Маринов не изброи имена. Самият филм проследява истинската история на известния сериен убиец от 90-те години на миналия век Ричард Рамирес, в чиято роля ще видим Джаред Лето.

Самият престъпник често е отсядал във въпросния бардак, разположен в гето район на Даунтоун Лос Анджелис. Мениджърът (Маринов) няма обаче и идея що за човек е мъжът, отсядащ в хотела му. „Местният шериф (Дензъл Уошингтън), тръгва по следите му и те го довеждат до този хотел. Не само това, но той се настанява в същата стая, в която е отсядал и Рамирез. Партньорът на шерифа, полицейски следовател, в ролята Реми Малек, помага на шерифа в разследването“, повдига завесата за сюжета на Little Things звездата от „Зелената книга“.

Във филма Маринов има две сцени с Уошингтън, като камерата се върти в оригиналния от историята хотел. Последните си кадри за Little Things пък Маринов засне само ден преди да отлети за България, където от началото на седмицата провежда своята актьорска Академия. Филмът пък се очаква да бележи екраните в САЩ най-рано в края на следващото лято.

Междувременно из натоварения си график със студентите, с които ще среща в Клуб 1 на НДК, екранният Олег от „Зелената книга“ ще се опита да се види с приятелите си в родината. Той е категоричен, че не идва в България, за да разполага със свободно време.

„Студентите, записали се в моите класове не идват заради мен – аз идвам заради тях“, категоричен бе пред „Монитор“ Маринов. Въпреки това се надява да успее да посети театрално представление у нас, както и да изгледа новия филм на Стефан Командарев – „В кръг“. Актьорът не е забравил и заявката си да постави спектакъл по българска класическа литература у нас.

Предложението да постави спектакъл идва от директора на Народния театър Мариус Донкин. „Попита ме какво бих избрал и аз споделих, че много ми се иска да работя по българска класика. Той малко бе изненадан и попита защо не американска. Но в днешно време според мен, българската публика има нужда да се завърне към нашата класика и творчество, а американците могат да почакат. За сега не съм получил новини по този въпрос, но определено ако има интерес, за мен ще е чест да отредя време за такова начинание“, сподели още пред „Монитор“ звездата.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !