Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Греховете на Кристияна

отпечатай новината

11.04.2009 09:00 | Видян 11280 пъти | Гласували 7

Греховете на Кристияна

Тошко неслучайно беше много негативно настроен към Кристияна – сестра му, Жени Живкова, е добре запозната със случая с медиците в Либия кой има вина за това. Още през 2007 година СЛАВА разкри истината за Либия, която показва една друга Кристияна, нямаща почти нищо общо с мъченицата, която се завърна.

Документални филми, а също и книгата Червено злато на Людмила Филипова, се спират на различна гледна точка по случая със заразените деца - че никой не е задържан без причина. Офицери от либийското разузнаване следят с месеци българите и събират доказателства. Оказва се също, че Вълчева не е работела в болницата Ал Фатех, а по-скоро е припечелвала по някои лев в кабинета на здравния министър. Какви точно услуги е извършвала не се знае, но е ясно, че той е търгувал с евтини и съмнителни кръвни продукти. Кристияна е и една от сестрите, които подписват самопризнания – нещо, което раздели осъдените на лагери, когато бяха под домашен арест. Ето какво споделя Снежана Димитрова пред списание Щерн по отношение на Вълчева: “Либийските съдилища ме осъдиха три пъти на смърт, защото две от другите сестри подписаха или сами написаха признания, в които има обвинения срещу мен. Те написаха името ми, въпреки че не ме познаваха. Вярвам, че и те са били изтезавани, но аз успях да премина през този ад, без да наклеветя никого. Най-лошото беше, че никоя от жените не се извини за написаните признания.” Кои са греховете на Кристияна, научете от самата нея:

Защо този път зрителите не гласуваха за Вас?

Нямам представа, може би не са ме харесали. Много могат да бъдат причините.

В предаването показаха, че доста си пийвате...

В цялата къща няма нито един трезвеник. Продуцентите са преценили да показват точно това. Обичам да си пийвам понякога, а в Къщата има достатъчно време за това. Алкохолът ме прави по-позитивна и мила с останалите. Не отключвам никаква агресия, защото всъщност това съм аз. Имаше доста важни неща, които казах в Къщата, но не са излъчени.

Казахте, че сте се сдобрили с Тошко. Как стана това?

Една сутрин, след като станах и казах: „Добро утро!“, той ме прегърна и ми каза: „Криси, извинявай!“

Какво е отношението Ви към Део?

Той е прекрасно момче, страхотно много го уважавам и се радвам, че има такива хора.

Изпитвали ли сте повече от приятелски влечения към него?

Аз обичам съпруга си.

Защо влязохте при голата Божидара?

За да стане весело.

Но на съквартирантите не им стана весело, а се възмутиха и Ви коментираха...

То си остава за тяхна сметка. Дано някога излъчат и всички останали неща.

Кой е най-големият Ви грях?

Много са греховете ми.

Няма ли някой, който не бихте си простили?

Не. Аз обичам и грешките си.

Ще ви върна към случая в Либия. Имахте ли подозрения, че ще ви арестуват.

Де да имах! Никога не съм работила в детска болница. Освен това всички сестри, с които бяхме в затвора, никога не съм ги срещала преди това. Може би е имало сигнали, на които не съм обръщала внимание.

В какви отношения бяхте със здравния министър на Либия?

Познавах семейството му, той също познаваше Здравко и мен. Още от първата година се довери изключително много на Здравко да лекува неговите деца. Той му беше на разположение по всяко време на денонощието.

 

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !