Лош астрознак за новия парламент: С....

Единствената бг астроложка , която с точност предсказа...

Крос битки на живо в Гласът на България

Напълно нов, непредвидим, супер емоционален и вълнуващ...

Златните рецепти на проф. Вучков за любовта и секса

отпечатай новината

10.04.2009 17:00 | Видян 4989 пъти | Гласували 1

Златните рецепти на проф. Вучков за любовта и секса

След като миналата събота в неповторимия си стил проф. Юлиан Вучков направи подробен анализ на случващото се в българския телевизионен ефир, тази събота, 11 април 2009 година от 22:30 часа в „Горещо” телевизионната легенда ще сподели възгледите си за любовта, романтиката, секса и брака, базирани най-вече на личния му опит.
Професор Вучков споделя, че любовта се е обезсилила изключително много в наше време и това е световно явление. Според него в консуматорското общество духовното, емоцията и страстта са оставени на заден план, защото хората са станали много амбициозни да печелят пари и на преден план излизат конкуренцията, алчността и егоизмът. Професорът упреква младото поколение, че приемат романтиката за „смехория” и гледат на любовта прагматично: „За тях любовта е като наяждането и наспиването!” Той упреква и младите жени, които след като се омъжат, се отказват от секса. „Щом не можеш да отговаряш на елементарните потребности на един мъж – чисто сексуални... не се сърди, ако той ти изневерява... Тя е вечно изморена, вечно не ще, мързи я... Ами – крава! Как няма да й изневерява – млад човек, ври и кипи кръвта му!” 

Според професора всички мъже изневеряват на жените си, а тези, които не го правят са „грозни, тъпи и искат да изневерят, но не могат”. Той признава, че му се е случвало да изневерява, но само физически: „Аз съм изцяло за изневярата!... Аз съм за допустимите простими изневери! Физическите изневери не са чак болка за умирачка!... Аз не обичам просташките изневери! Обичам много дискретните, много интелигентните изневери!... Аз физически бих изневерявал!” Той споделя и коя според него е жестоката, непростима изневяра, която е разпространена особено много в България.
Проф. Юлиан Вучков говори и за жените в живота си: „Не съжалявам за нито една жена от всички, с които съм бил. Може би само за две – и двете са юристки... Единствено за тези юристки съм проявил късогледство. Това бяха жени отвсякъде! Те отговаряха на моите критерии – бърз ум, интелигентност, широки интереси, уважение към моята работа... Ако се бях оженил за една от двете, нямаше да сбъркам! Всичко останало е пълен боклук! Срещам се с тези жени, а те са много, които са ми били близки... Виждам - всички се разведоха, всички приличат на мои баби, не на лели, не връстнички, а на баби... Значи аз съм преценил, че това са безперспективни жени...”

Професорът формулира кои са златните правила за голямата любов, добрия брак и незабравимия секс: „Сексът има чар, когато в него има нещо тайнствено, нещо, което го знаят само той и тя и никой друг!... За мен сексът е телесно обяснение в любов... Нека да разберат младите хора – сексът е най-сладък и незабравим, когато в него все пак се влагат някакви чувства!”
Какви са жените в живота на проф. Вучков и защо никога не се е женил? Кои са златните правила за успешен брак? За непростимата изневяра и моралното предателство, за комплексите от двата развода на майка му, за властните жени и слабите мъже, за благотворителността и лошото влияние на порното, за еротиката и намалената потентност.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !