Изписаха Луиза Григорова и Весела...

Луиза Григорова и приятелката ѝ Весела Бабинова, които...

Максо подари 100 билета за премиерата...

Актьорът и режисьор Максим Генчев сюрпризира...

Блатечки във Фермата

отпечатай новината

03.12.2019 17:07 | Видян 609 пъти

Блатечки във Фермата

Лошото момче на българското кино Асен Блатечки прекрачи прага на „Фермата“, а неочакваната му поява предизвика истеричен възторг. Актьорът моментално беше обграден от участните в шоуто, които първо го приветстваха, а после се опитаха да му продадат стоки, произведени лично от тях.

Облечен в кожено яке и джинси тип потури, звездата от "Бензин" се разходи с тежка стъпка между сергиите и критично огледа фермерската стока. Опитите на състезателите да се пазарят и да надуват цените не го трогнаха. От всичко изложено той избра 200 грама извара и един „Алманах“, плати за тях общо 80 лева, сбогува се с участниците и си тръгна.

Актьорът стана първият гост на стопанството в Седмицата на отворените врати, в която известни българи ще влизат в шоуто и ще пазаруват от продукцията на фермерите - шишета с ракия, бурканчета с лютеница и сладко, извара, сапун, къщички за птици, а също столове и пейки, сковани от участниците и бройки от алманаха.

В предпоследната седмица от предаването в стопанството за първи път ще влязат и други популярни лица от родния шоубизнес, сред които Катерина Евро, Диана Любенова, Деси Стоянова, Сашо Кадиев и Башар Рахал.

Парите от продажбите на собствената си продукция състезателите ще използват както решат - те могат да ги добавят към голямата награда на победителя, да ги предоставят на втория финалист, да ги разпределят поравно помежду си или да ги използват за благотворителност.
 
Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !