Гонзо уволни 1 от Ергенът

Българският футболен съюз освободи своята служителка...

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Под прикритие тръгва от 9 декември

отпечатай новината

04.12.2019 09:23 | Видян 1751 пъти

Под прикритие тръгва от 9 декември

Нова ТВ започва излъчването на един от най-успешните български сериали - Под прикритие. Феновете на култовата поредица ще имат възможност отново да гледат петте сезона, като началото ще бъде дадено на 9 декември от 21:00 часа. Сериалът ще се излъчва всеки делничен ден, като през първите две седмици в петък са предвидени двойни епизоди.

Със своите пет сезона Под прикритие се превърна във феномен за българския тв пазар. Хитовата продукция на БНТ е с дистрибуция в почти 200 територии в света.

Лентата ще се завърти от самото й начало, когато едно обикновено момче от краен столичен квартал получава най-опасната мисия – да се внедри в редиците на мафията като първия полицай под прикритие.

Зрителите ще проследят преплитащите се сюжетни линии от начало до край, в които ключови роли изиграват актьорите: Захари Бахаров (Иво Андонов), Мариан Вълев (Росен Гацов-Куката), Владимир Пенев (Емил Попов), Ивайло Захариев (Мартин Христов), Михаил Билалов (Петър Туджаров-Джаро), Александър Сано (Здравко Киселов-Косъма) и много други.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !