Експериментът в Барселона: Концерт...

Барселона премина успешно през един от най-интересните...

Защо се правят паузи в пиенето на...

Мнозина смятат минералната вода за най-полезното нещо на...

Изнасилената от принц Андрю: Не го оставяйте да се измъкне

отпечатай новината

03.12.2019 16:47 | Видян 1230 пъти

Изнасилената от принц Андрю: Не го оставяйте да се измъкне

Вирджиния Джуфре, която направи обвинения, че е била жертва на трафик на жени като тийнейджърка и е била изнасилена от принц Андрю, бе показана с интервю по ВВС. Оказа се, че то е снимано преди излъченото преди дни интервю на самия син на кралицата от същата медия, която явно го е информирала за съдържанието на разговора с нея, за да му даде изпреварващо думата. Това е едно от петте момичета, които са свидетелки по делото срещу убития в затвора милиардер Епстейн и са жертви на сексуална експлоатация от него и приятелите му като Андрю и Бил Клинтън – в онези години още президент на САЩ! Принцът отрича да познава Вирджиния, макар че бяха публикувани снимки с нея в близка поза, за които не отрича, че е той, както и кореспонденция между него и дъщерята на загиналия загадъчно милиардер Максуел, която играела ролята на лондонска Мадам за сина на кралицата и американския богаташ.

„Нека хората застанат до мен и не приемат, че нещата са ОК“, призова за възмездие жертвата. Андрю засега отказва да се яви като свидетел по три дела от петте момичета, които най-вероятно е изнасилил, защото явно се опасява статут му да не бъде променен на обвиняем. Призовките обаче ще му бъдат връчени, ако стъпи на територията на САЩ. Джуфре, тогава на 17, сега на 35, разказва, че е била завлечена от работата си в комплекса на Тръмп в Мар-а-лаго във Флорида, закарана била със самолет до Лондон, откарана в къщата на г-жа Максуел в изискания квартал Белгрейвия, където 3 пъти е правила секс с принца, за което дава и подробности като обилното му потене, за което той отрече. Сексът започнал в банята и „не трая много“, заяви тя пред ВВС.

Споделя, че след като той тръгнал, се почувствала „засрамена и омърсена“.

„Не очаквах подобно нещо от кралска особа. Много хора с власт са наясно с тази истина, не просто позволяват тези неща да се случват, но и участват в тях“, заяви още тя. Фотоексперт и ФБР потвърждават годността на предоставените от нея 20 снимки и други доказателства. След което Дейли Мейл й плати 160 000 долара да разкаже първи историята. Историята беше потвърдена и от друга жертва – Сара Рансъм пред ВВС.Няма претенции в съда от страна на отричащия принц за клевета.

Той не отрича единствено да е посещавал домовете на Епстейн във Флорида, Ню Йорк и на Карибите, но не бил забелязал какви оргии с малолетни и непълнолетни – най-малкото момиче, което ги съди е на 15, се разиграват там. В британския парламент искат разследване по казуса, както и за мошеничество на принца чрез подпомагане на бизнесмена и негов приятел Дейвид Роуланд, чиято частна банка е промотирал. Бъкингам хем отрича всичко, хем отстрани Андрю от всички кралски задължения и му отне годишната рента от 249 000 паунда.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !