Как ултра редките сиамски близначки...

Най-известните сиамски близнаци в Америка се завръщат...

Бригада Нов дом ще подари голямо...

Дом, пълен с любов, смях и много игри, ще бъде изцяло...

Играят за последен път Бившата жена на моя живот

отпечатай новината

05.12.2019 12:23 | Видян 1202 пъти

Играят за последен път Бившата жена на моя живот

Няма начало, което да не носи предварително своя край… Такова е и последното представление под режисурата на Велко Кънев, „Бившата жена на моя живот“.

Представлението на 7 декември  не е избрано случайно – продуцентите на спектакъла от театрална къща Viva Arte отбелязват 200 пъти на сцена на постановката. Представлението е изключително специално за целия екип, стоящ зад реализирането му.

Режисурата на Велко Кънев е неговия безценен последен подарък към Viva Arte, а  част от последните му думи след премиерата на постановката са:

„Благодарско за професионализма! Обичам ви! С вас съм!“ През декември дата в открита сцена „Сълза и смях“ в София завършва една ера в историята на Viva Arte Theatre, през която много зрители се смяха, плакаха и ръкопляскаха безкрайно на една от най-красивите романтични комедии на българската театрална сцена. По случай последното, представление номер 200, актьорите и екипът си припомнят за „Бившата жена на моя живот“:

„Аз изключително много обичам Велко. Това е последното му представление като режисьор, а той дори не успя да го гледа… На премиерата седеше на едно столче зад кулисите и само слушаше. Винаги се сещам за Велко, когато играя „Бившата жена на моя живот“– все едно той е с нас, така го усещам!“, Асен Блатечки.

"Всеки път, когато играем "Бившата жена на моя живот", знаем, че Велко е там. Представлението беше направено с много любов и от наша, и от негова страна... Той знаеше, че това е неговата лебедова песен...

Всеки път има тръпка, когато го играем", Невена Бозукова. "За нас беше изключителна чест да си комуникираме с Велко. Той е изключителна личност - един от малкото Хора, с които съм се запознавал. Беше много хубаво изживяване", Стефан Иванов. "Беше много мило и красиво случването на това представление", Милена Маркова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !