От Кен до Барби: Родриго, който стана...

Родриго, сега известна като Джесика Алвес, е претърпяла...

Ето кои грабнаха статуетките на...

За поредна година на Световния ден на театъра – 27 март,...

Личната помощница на Меган и Хари ги напусна. Защо?

отпечатай новината

05.12.2019 17:04 | Видян 2010 пъти

Личната помощница на Меган и Хари ги напусна. Защо?

Какво точно се случва с херцозите на Съсекс, не е съвсем ясно, но чудесно се вижда, че Хари и Меган имат проблеми с кралското семейство. Отдалечаването им става все по-силно след интервюто, което дадоха по време на гостуването им в Африка и в него Меган обясни колко ѝ е трудно. Принцът от своя страна сподели, че с брат си – Уилям са поели по различни пътища.

Така двойката Съсекс реши и да не бъде на Коледа с кралица Елизабет Втора, а да заминат при майката на Меган в САЩ. Поредният факт, който е странен около тях е, че личната им помощничка отказа да работи повече с тях.

Саманта Коен, която е на служба в двореца вече 20 години, реши, че не може да работи повече с Меган Маркъл и принц Хари. Саманта Коен, работила по-рано като личен секретар на Меган и Хари подписа документ за своето уволнение, съобщава Daily Mail. Изданието се позовава на свой източник, който твърди, че Коен се заема с благотворителна дейност и ще работи в организацията Cool Earth, която се занимава с проблема на обезлесяването.

Фактът за уволнението на личния секретар на херцозите на Съсекс бе потвърден и от Court Circular –официалният източник, на който са публикувани всички срещи на членове на кралското семейство. На 11 октомври на сайта беше публикувано следното изявление: „Днес херцогът и херцогинята на Съсекс приеха г-жа Саманта Коен, след като тя подаде оставка като личен секретар на тяхно кралско височество.“

Коен е работила с кралското семейство в продължение на две десетилетия. Официалната причина за напускането ѝ не се разгласява нито от херцозите, нито от представителите на Бъкингамския дворец.

Източник: tialoto
Снимка: Reuters

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !