Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Неочаквани признания от Камен Алипиев...

В „Моето ново Аз“ ще проследим трансформацията на една...

Дидо от D2 чака детенце

отпечатай новината

06.12.2019 12:07 | Видян 2080 пъти

Дидо от D2 чака детенце

Родните звезди упорито работят в посока наследници. След като 2019-та беше белязана от не едно и две бебета на известни личности, 2020-та обещава да продължи тенденцията. Първа рожба идната година ще гушне вокалистът на група D2 Деян Каменов, предава Монитор.

Любимата му жена Юлия Кулиш вече не може да скрие наедрялото си коремче, което ясно личи по снимките, които публикува в социалната мрежа. Русокосата манекенка е запазила отличните си физически данни с изключение на промените в талията, които подсказват за поне 5 месец от бременността.

По сметките на запознати двойката, която пази строго личния си живот от светлините на прожекторите, ще прегърнат първото си общо дете през ранната пролет.

Двамата вече имат опит като родители като отглеждат сина на Юлия от предишния й брак – 10-годишния Игор. В началото на годината, в интервю за bTV Дидо разказа, че в началото не е имал добър подход към момченцето, защото е бил твърде строг, но постепенно разбрал, че на децата трябва да се дава свобода и да им се има доверие и сега вече са първи приятели.

Неведнъж двойката е разказвала, че мечтае за много деца като преди няколко месеца самият певец потвърди, че с Юлия работят за първото. Двамата сключиха брак през 2016 г. в Стария град на Несебър в тесен кръг. В края на 2018-та пък Дидо спечели риалити предаването „Фермата“ и грабна чек за 100 000 лв.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !