Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

До 250 евро на билет за Евровизия

отпечатай новината

06.12.2019 13:55 | Видян 1283 пъти

До 250 евро на билет за Евровизия

До 250 евро – толкова е максималната сума, с която ще трябва да се разделят ентусиастите, които искат да изгледат финала на Евровизия на живо. Цените на пропуските варират според това дали феновете искат да гледат някоя от двете репетиции или изпълненията на официалните церемонии, предава Монитор.

Има значение и дали ще искаме да присъстваме на полуфинал или на големия финал. В цените на билетите е включена и такса от 3,50 евро за тикет системата. Първата „вълна“ от пропуски ще бъде пусната до броени дни – още следващия четвъртък, 12 декември.

Феновете ще могат да избират измежду 9 различни шоута, за които ще могат да се сдобият с билет, като в тях влизат всеки от полуфиналите и финала с по двете репетиции и гранде представянето, което ще бъде излъчено и по телевизията.

Очаква се в края на месец януари, както и през март да бъдат пуснати допълнително билети в продажба за всички „концерти“. Конкретните дати за това обаче все още не са известни. „Насърчаваме ви да купувате билети само през официалните ни тикет партньори Paylogic и Ticketswap”, съветват организаторите.

Припомняме, че през 2020 г. Евровизия ще се проведе в Ротердам. След едногодишно отсъствие в конкурса се завръща и България, като честта ни ще брани младата певица Виктория Георгиева. На кой полуфинал ще се представи тя ще стане ясно на 28 януари. Самата Евровизия пък ще се състои на 12, 14 и 16 май.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !