Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Паднаха всички маски в Маскираният певец

отпечатай новината

09.12.2019 09:07 | Видян 849 пъти

Паднаха всички маски в Маскираният певец

Паднаха всичките 16 маски в първия сезон на шоуто по Нова ТВ - „Маскираният певец“.

Победител е Михаела Маринова, която три месеца криеше лицето си под маската на Гарван. На второ място е Жана Бергендорф, която излезе на сцената като Розата. Третото място зае Маги Джанаварова, като Пчелата, предава Standartnews.com.

С безпрецедентни мерки за сигурност тази есен 16 известни личности приеха предизвикателството да скрият своята самоличност под уникалните маски. И тримата финалисти – Гарванът, Пчелата и Роздата, спечелиха публиката с впечатляващите си изпълнения и очароваха журито – Гала, Геро, Ники Кънчев и Мария Илиева.  Водещи на шоуто бяха Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека.

Вие двамата сте душата и сърцето на всичко, което правя, каза продуцентът Магърдич Халваджиян. Той обяви и предстоящия старт на осмия сезон на „Две капки вода“. Давам възможност на един от зрителите да бъде редом със седемте звезди, каза той. Имитирайте 3 от любимите си звезди и изпращате видео на сайта, цяла България ще гласува кой да бъде осмият участник, обясни Халваджиян. Ще има и новогодишен панел на "Маскираният певец" в празничната нощ.

В края на предаването цялата зала стана на крака и даде своите нестихващи аплодисменти за голямата Стоянка Мутафова, която ни напусна в петък.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !