Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Митко Калайджиев напусна Фермата със скандал

отпечатай новината

09.12.2019 16:37 | Видян 1654 пъти

Митко Калайджиев напусна Фермата със скандал

Брутална, невиждана досега драма се разигра във „Фермата“. Най-добрите приятели в шоуто - Красимир Джунов и Митко Калайджиев, се хванаха гуша за гуша заради секунда разлика в решаващата битка, която трябваше да изстреля един от тях на големия финал.

От първи дружки те се превърнаха в злобни, сипещи обвинения врагове, пише Topnovini.bg. 

Автомонтьорът Краси и младият бизнесмен Митко се изправиха един срещу друг в елиминационен дуел, като преди това се целунаха. В третата битка те трябваше да вадят пирони от дъски. От продукцията обявиха, че Митко е изпреварил опонента си с около секунда.

След като съперниците напускаха арената, екипът на шоуто забеляза техническа грешка. Стана ясно, че Митко е извадил един пирон по-малко от Краси, което бе установено и от водещите Иван и Андрей. Те се извиниха за разминаването и предложиха няколко варианта: Краси да признае, че Митко е победител в битката и че един пирон по-малко не влияе на крайния й резултат; продукцията да раздели трите точки от играта между двамата участници; сблъсъкът да се преиграе отново; Митко да отстъпи победата на Красимир.

Краси предложи с Митко да се впуснат в същата битка за втори път, за да изчистят недоразумението. Митко обаче заяви, че трите точки от играта с пироните не са му важни и ги подарява на автомонтьора. „Не съм във „Фермата“ за голямата награда, така че давам точките от този сблъсък на Краси. Да продължим към следващите игри и някои да си ходи у дома“, благородно махна с ръка той.

След като Джунов прие предложението му, Калайджиев обърна палачинката и нарече опонента си „малка душа“. „Краси е готин, способен, добряк, но потъпка достойнство и честта си, не показа уважение към себе си“, заяви бизнесменът.

Митко спечели четвъртата битка от дуела, а Краси - петата. С финален резултат от 9 на 6 автомонтьорът победи в последния дуел на арената за сезона. Усмирени, съперниците надигнаха дамаджана с вино, а финалистът Краси целуна ръка на победения Митко.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !